- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебели бедра - отслабване
На ден вървя някаде над 3 км, kато се прибера правя упражнения (клякане, ставане)... Та въпроса ми е дали ще ми отслабнат бедрата, защото са много големи и определено е доста грозно...![]()
![]()
Някой ще помогне ли ????
еми не съм много сигурна ,но май със кляканията ще си стегнеш краката ..така поне съм чувала![]()
![]()
`only God can judge me!
клякания,качване на стълби![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Ще станат ли по тънки поне малко с тези упражнения, които правя аз ??? Или само ще ми се стегнат??
Мисля, че ше ми станат по нормални, само ако порастна повече, но за жалост и не раста много много...Сега краката ми изглеждат къси и набити(дебели) ...
1.72 някъде съм и 68-69 кг...
Не изглеждам дебел, но краката по скоро бедрата ми са големички![]()
ама т'ва, че са ти такива краката, може да е защото ти е такава структурата
иначе с качване на стълби се правят мускули
тичане, скачане на въже и здравословно хранене за отслабване
упражненията са си за стягане
Аз не искам мускулести крака, искам просто да са ми малко по тънки, за да ми съм по добре за ръста, ся с този ръст и тези къси набити крака... просто изглеждат доста грозно...
Преди бях доста дебеличък, но като порастнах малко миналото лято и ми се оформи перфектно тяло, Всеки ме питаше дали ходя на фитнес, не съм ходил на фитнес,но наистина имам доста добро тяло... Само краката ми останаха такива големички и сега ако ми станат малко по-тънки ще бъда манекенче, кажете начини за да ми станат поне малко по-малки