- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Теми за поддържане на разговор с момиче?
Здравейте,
В свалянето на момичета и най-вече в момичето което харесвам винаги ми е най ама най-трудно да говорим за нещо за да поддървам разговорът да върви, а не да замре и да се чудим какво да правим. Някой да каже някой интересни темички който мога да отворя докато съм с момиче?
Проблемът не е в темичките, а в главата.
Пробвай да се информираш повече за случили се неща по света и у нас. Може да ги обсъдите.
Повечето момчета се притесняват от т'ва че нямат обща тема с момичетата.. Каквото и да кажете ние само това чакаме- Хващаш тема и ние ти помагаме ама като видим че човека пред почне да мълчи или пък: "Ъъ.. ами...да.. неска к'во прави?"Тва НИКОГА не го казвай.. всичко друго действа
Наистина се ингормирай повече за случващото се в момента =) и също така научи повече за нея от нбякъде ако имаш все пак интерес .. друго не знам к'во може да помогне
![]()
Говори за фейсбук.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Направо за FarmVilleПървоначално написано от fenastz
![]()
Ами яко няма фейсбоок 'ко прайм?![]()
Аз говоря за световната конспирация,масони,илюмина ти,проектите на Скайнет,центъра на Вселената и глобалното затопляне.Просто съм много информиран умен и мъдър баткоПървоначално написано от ivan4obee
![]()
ха ... емии попадала съм в подобна ситуация,но най-лесно е ако започнеш да говориш каквото ти дойде на ума дори да е голяма простотия все някакъв разговор ще се заформи ... давам пример снощи разговарях с едно момче по телефона 3ч. и половина и общо взето нищо сериозно не си казахме,а дори не искахме да си прекъсваме разговора..Просто не се притеснявай какво ще кажеш,защото тогава всички нормални теми за разговор ти се изпаряват от главата
![]()
къде ви отиде модата в skype да пишете бе?Първоначално написано от ivan4obee
![]()
WTF? Иначе и това става според мен, стига да знаеш досттъчноПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Каквото ти дойде на ум... освен за вечно мъжките теми... коли.Като си поръча нещо добро начало е да заговорите за алкохол какво пие и т.н / Аз например веднъж бях с момиче на кафе и нали времето беше адски яко слънце ... и за 10 мин почна да вали ужасно силен дъжд и от там кат се почна тва глобално затопляне... че стигнахме до 11 септември и атентатите
![]()
Но помни ... Никога ....НИКОГА не я разпитвай за стари връзки това тя с кой е била преди не те интересува а и незнаеш каква е може да започне да ти разказва разни мръснишки истории (сякви момичета има знае ли човек) Айде успех
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Защо не за коли?Аз обичам да говоря за коли и разбирам от коли.Първоначално написано от FantaMen
Според мен трябва да се поинтересуваш от това какви са й интересите и от там да започнеш да ги обсъждаш,да даваш интересни теми на разговор спрямо тях.
Правиш си регистрация и зарибяваш и мацката.Първоначално написано от ivan4obee
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick