.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ебахти прецаканото...

Абе хора харесвам едно момиче и тя ме харесва..от едно даскало сме,но не и предлагам защото тя е бившата на един от даскало който един от популярните шибани разглезени богаташчита и той сега само глупости говори за нея,кара другите да се даржат гадно и тн.Един негов добър приятел му каза,че я харесва и той накара половината даскало да му се подиграва иии изобщо шибаняк е ии не е един,няколко са та питам се какво да правя !?

ПП Знам,че ще кажите,че щом се обичаме да се взимаме,обаче кажета как да се оправя с този педерас

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Накарай го да ревнува от щастието ви. :P
    Иначе ако можеш, игнорирай го.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

.. ии защо трябва да ти пука за мнението на околните?

такива кат него са адски гадни, но сиг знаеш, че не можеш да го промениш, а и надели тва искаш...най-вероятно искаш да те остави намира тоя...ми може би, ако тръгнете с момиче, което подчертавам и ТЕБ те харесва, тогава ще го прецакате или нещо такова...не трябва да ти пука за некав такъв идиот, ходи с момичето и не му говори нищо на тоя смешник или му кажи съвсем възпитано мнението си и си тръгни...ма не падай на негово ниво успех

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Ami varvi6 po kuridora na daskaloto i si4ki ti se smeqt obijdat i tn kwo bi napravila ? az bih gi spukal ot boy ama shte me izklu4at ;dddddddddddddddddddddd

ne gi bii, 4e lo6o 6te stane po-skoro im pokaji, 4e ne ti dreme kvo pravqt, xax da dori otidi pri taq i q celuni pred vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Ami varvi6 po kuridora na daskaloto i si4ki ti se smeqt obijdat i tn kwo bi napravila ? az bih gi spukal ot boy ama shte me izklu4at ;dddddddddddddddddddddd
    бих им казала няколко думички, от които ще ги заболи доста ..
    Но ако трябва да избирам между това да съм щастлива ии някакви си там непознати познай кое бих избрала ..

бих им казала няколко думички, от които ще ги заболи доста ..
    Но ако трябва да избирам между това да съм щастлива ии някакви си там непознати познай кое бих избрала ..
    nepoznatite ?!? amii q mi kaji tezi dumi4ki 4e da znam kakfo da im kaja ;ddd

Вашият пич явно нещо не е преглътнал от връзката си с момичето, щом се отнася така с нея.
    И все пак, защо да не бъдеш с нея, след като и двамата се харесвате? Вариантите са два - бившият й да спре да ви обръща внимание и на двамата или да започне да ревнува
    А той защо всъщност продължава да се занимава с нея Оо

Ако са познати още по - добре за теб, защото ще знаеш къде са им "слабите места" и кой какъв е ..

А за непознатите .. лично аз повечето пъти дори не си правя труда да им обръщам внимание, пък и както аз не се мешам в технния живот, така и те не се - в моя .. Иначе наистина става лошо за тях ..

Братле гадните келеши се оправят само с бой така ,че натупай го ако неуспееш на другия ден пак опитай вср няокга ще успееш пък и може да спечелиш момичето по-лесно.

Другия варянт е никой да не знае ,че ходиш с момичето което пък ще показва ,че ти пука за хорското мнение не толкова за нея.
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Ако са познати още по - добре за теб, защото ще знаеш къде са им "слабите места" и кой какъв е ..

А за непознатите .. лично аз повечето пъти дори не си правя труда да им обръщам внимание, пък и както аз не се мешам в технния живот, така и те не се - в моя .. Иначе наистина става лошо за тях ..
    Кефиш ме :P

Цитирай Първоначално написано от ShinBG
    Братле гадните келеши се оправят само с бой така ,че натупай го ако неуспееш на другия ден пак опитай вср няокга ще успееш пък и може да спечелиш момичето по-лесно.

Другия варянт е никой да не знае ,че ходиш с момичето което пък ще показва ,че ти пука за хорското мнение не толкова за нея.
    Ами само един-двама не мога да ступам другите са лесна мишена,обаче ако ступам един-нищо няма да стане,а при ступването на двама-трима щте ме изключат..

Нали ти си с мацката,останалото е просто подробност !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Това, което онзи прави е от ревност. Просто ревнува, че не може да има това момиче и за това настройва всички срещу нея. Няма нищо лошо да тръгнете. Ако ви каже нещо, вие се правете все едно не сте го чули, защото ревността е много лошо нещо..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Недей да се биеш с никой и не обръщай внимание на околните.

А оня като види колко сте щастливи просто лошо ще му стане.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Избий му зъбките.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Да не ти пука!Щом се харесвате с момичето - игнорирайте го тоя отворко.Каквото и да ви казва се правете,че не го чувате и че изобщо го няма.
    Обичам те <3 !!!

Ти луд ли си? Как цялото даскало ще му се смее по коридорите? Ако това нещо се е случило значи всичките са балъци и му лижат гъза на тоя нещастник. От такива хора ли се засягаш? Я се взимай със момиченцето и да ви е добре.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Накарай го да ревнува от щастието ви. :P
    Иначе ако можеш, игнорирай го.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Taka e.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В случая най-доброто, което можете да направите е да го накарате да се пръсне от ревност, че сте щастливи заедно и не отразявате хорската критика Не трябва да ти пука кой какво говори и за какво ви се смее... важното е, че ви ще сте заедно и ще ви е хубаво! А павярвай ми колкото повече игнорираш даден човек и му показваш, че се чувстваш добре въпреки простотиите му, толкова повече го дразниш!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си