.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Моникини.

Моникини.

Може би стара тема, но ми е интересно, поради каква причина момичетата ходят по монокини по плажа? Не се ли срамуват? На каква възраст са махнали горнището? И имали ли сте случки с познати по плажа, които не е трябвало да ви виждат по цици?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не ме е срам. Просто не искам да се изпичам на бански. Не ходя по плажа така, просто се пека така. Като ставам, си слагам горнището.
    Трудно ще засека познати там , където ходя на море. Пък и не ме притеснява голотата. За басейна вече друго. Там , бих казала, че е неприлично.
    Кога съм махнала горнището ? Ами от малка си се пека така.

хаха.. аз съм на 16 и това лято се пекох по монокини, защото искам да имам равномерен тен, а не да съм изгоряла на триъгълници : ) и не съм имала такива случки ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Голям фен
    Град
    Варна
    Че кво лошо има да се пекат без горнище има мъже някои дет повече си по хапват имат повече гърди от някои момичета ) ако някои сумист е на плажа и тои ли горнище трябва да си сложи.До кръста да си гол на плажа е нормално и за жени и за мъже Аз един път ходих с едната ми братовчетка на плаж ми тя момичето без горнище се пече хич не се притеснява.

Смешно е не когато се печеш без горнище, а когато се срамуваш от тялото си и си се набутал в някви цели бански и после половината ти тя тяло е сирене ; )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Смешно е не когато се печеш без горнище, а когато се срамуваш от тялото си и си се набутал в някви цели бански и после половината ти тя тяло е сирене ; )
    Затова аз си се пека гол.

Супер фен Аватара на djipsito
    Причината ти я казаха- равномерен тен.. Миналата година за първи път махнах горнището.. Веднъж се случи да видя отдалеч един познат и исках да го поздравя.. ама за да не ме види гола, си сложих горнището.. иначе, нз.. ако е имало някой познат и не съм го видяла може и да ме е видял.. ама не ми пука.. ;р

Съвсем си е нормално, и мен не ме е срам, защото от малка понякога се пека без горнище, а ако някой познат дойде.... ами ще си взема горнището, а ако ме е видял - не ми дреме
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Може да си е нормално, когато бяхме на море миналата година с по-малката ми сестра и братовчетката ми и двете си свалиха горнището още на пъвия ден. В първия момент бях малко шокиран и ми беше странно, защото сестра ми никога не се е показвала пред мен по цици. А те само на 16 години.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Напоследък се приема за съвсем нормално нещо.

И мен нещо не ме кефят разликите, и това лято ще опитам без горнище.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Polita
    И мен нещо не ме кефят разликите, и това лято ще опитам без горнище.
    Другия начин е солариум, но там вече е с пари.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бих отишла на солариум, но не бих се пуснала гола.Тялото ми не е да се вижда от всеки не бих го направила.

а бе къде се печете вие 16-годишните без горнища да знам къде да ходя на море

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Аз съм за монокините. С майка ми си ходим дез сутиен на плажа.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Аз винаги се пека без горнище като ходя на море , заради неравномерния тен Не съм и не мисля , че бих си свалила горнището на басейн
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

И аз това исках да попитам......дайте някви координати,някво местонахождение лятото,така цак цак.И аз се пека гол до кръста,така че няма проблеми.....

Цитирай Първоначално написано от Doga
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

И аз това исках да попитам......дайте някви координати,някво местонахождение лятото,така цак цак.И аз се пека гол до кръста,така че няма проблеми.....
    На плажа

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз си ходя гола на плажа още от както бях на 13(сиреч вече 4/5 години), заспах на плажа по къси панталонки, дупето ми беше снежно бяло, а краката като на негърче. От тогава не съм облякла бански. Ми не се срамувам. Ходя си на нудистки плажове. Вярно срещала съм много приятели, но какво толкова все едно не сме се виждали голи по съблекалните толкова много години наред.

Аз не съм се събличала и НЕ бих го направила!
    Това, което имам е само за мен и човека до мен ..!!

всеки си има принципи : ) разликата между едно парче плат и отсъствието му не е особено голямо..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Досега не съм имала възможност да се съблека на плажа и да остана по онова малко парченце плат-долнището на банския.Все съм или с наще,с копания или с класа и е кофти.Ако можех да отида с приятеля ми с удоволствие и гола бих ходила.Иска ми се и на нудостки плаж да отида.От няколко години вече много искам,но нямам възможността
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    всеки си има принципи : ) разликата между едно парче плат и отсъствието му не е особено голямо..
    Всъщност това парче плат променя коренно нещата. Показва кои хора са срамежливи и кои не, на кои им пука от голотата и на кои не, кои са по-разкрепостени /дори малко луди за мен/ и кои не.
    Аз лично никога не бих се съблякла на плажа или където и да е пред толкова много народ. Нито ми пука за тена /аз по принцип не се старая да хващам/, нито пък ми пука дали е равномерен. И освен това за кво ви е равномерен тен - да си го гледкате? Нз, не го разбирам това.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Ами..не обичам много много да си развявам вторичните полови белези,ноооо изключително много ме дразнят белите триъгълници Добре,че все пак по рождение съм с тен и няма чак такава голяма разлика,нооо като че ли тази година ще мина на монокини ;d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

И като махнахте сутиена за първи път, нямахте ли чуство, че събирате всички погледи , то после като сте свикнали, не ви е пукало сигурно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си