.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Въпрос към момичетата!

Момичета, кога започнаха да ви растат гардите, как се чуствате в началото, има ли по специална грижа за тях и кога се налага да си купите сутиен?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, започнаха в 4-ти клас , не им обръщах внимание . По- специална грижа - не бих казала, грижа се за тях , както се грижа за цялото си тяло.
    Сутиен си купуваш когато започнат много да шават като тичаш. Хубаво е още в началото да си взимаш бюстиета .

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    На мен гърдите ми започнаха да растат 2-3 клас (сравнително рано) и 4-5 клас вече се бяха заформили достатъчно за чашка Б. Помня, че ми порстнаха по-рано от останалите момичета от класа ми и момчетата постоянно ги обсъждаха (като малка все с момчета се разкарвах, мъжко момиче бях) и аз много се притеснявах, че вече няма да ме приемат за равностойна и няма да мога да ритам с тях топка, да се целим с камъни, да катерим дървета (тогава явно са ми били важни тия дейности).
    В 7 клас вече си бях Ц и така съм си и до днес.
    The reasons of love... <3

Моите започнаха да растат, когато бях на около 10/11 г. В началото бяха като два подутини, не са ми големи за възраста, но може ди още ще растат. Нямам нощп по-специално в подръжката им.

Re: Въпрос към момичетата!

Цитирай Първоначално написано от Bimbi
    Момичета, кога започнаха да ви растат гардите..
    към 5ти клас ако не се лъжа .. беше отдавна ..
    как се чуствате в началото..
    странно и се притеснявах ..
    има ли по специална грижа за тях..
    не ..
    кога се налага да си купите сутиен?
    е .. що за въпрос?
    Когато има какво да се побере в него .. иначе някои момичета си купуват само бюстиета ..

аз лично нямах търпение да ми пораснат. все исках да нося сутиени и т.н. а ся ако има едно лесно не бих сложила сутиен.. Ем как се чуствах боляха ме леко абе незнам и аз .

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    не ..
    е .. що за въпрос?
    Когато има какво да се побере в него .. иначе някои момичета си купуват само бюстиета ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мажи ги с мазни кремове за да не получиш стрии. Също е добре да ги обливаш с хладка вода всяка вечер за да не се отпуска кожата. Аз в началото на 6-ти клас започнах да нося бюстие и чак малко преди 7-ми клас сложих сутиен (75Б). Сега нося 75-80Д (зависи от модела). Никога не съм се чувствала странно заради бюста си.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    На мен гърдите ми започнаха да растат 2-3 клас (сравнително рано) и 4-5 клас вече се бяха заформили достатъчно за чашка Б. Помня, че ми порстнаха по-рано от останалите момичета от класа ми и момчетата постоянно ги обсъждаха
    В 7 клас вече си бях Ц и така съм си и до днес.
    Същото с разликата,че вече е Д... (ама 9ти клас де..)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ми на мен започнаха да ми растат в 4 клас и чак в пети ми се наложи да сложа сутиен но ви препоръчвам сутиен+бюстие за по спортуващите .Но не се мажи с гелове от рано че може да ти се получи някой обратен ефект

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ами, започнаха в 4-ти клас , не им обръщах внимание . По- специална грижа - не бих казала, грижа се за тях , както се грижа за цялото си тяло.
    Сутиен си купуваш когато започнат много да шават като тичаш. Хубаво е още в началото да си взимаш бюстиета .
    +

Моите почнаха да расът в 5 клас до 5ти бях плоска, но в началото на 6ти почнах да се оформям и сега 7ми клас като пораснаха изведнъж лошо ми стана .Даже се нацепиха ,но за мойта рода е нормално ,всички са с Д+ и са започнали да растът късно .
    При всеки е различно ,а относно сутиена сложих в средата на 6ти клас защото почнах да тренирам хип-хоп и ме беше срам

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не помня ... май в 4-5 клас...

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Начи.. Започнаха да ми растат в 5-ти клас.. Малко ме болеше като ги натиснех, но се търпеше.. Аз лично не съм се мазала с нищо.. Сега съм 6-ти клас нося сутиен, защото са пораснали..

Град
    ForSaken city (:

Цитирай Първоначално написано от Vilencety
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    не ..
    е .. що за въпрос?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си