Цитирай Първоначално написано от BlueParadise
Бях на 100% сигурен,че повечето от мненията ще са - " Харесваш я,но не искаш да си признаеш! " Е да ама НЕ ... казвал съм на най-добрите си приятели всичко,те ме питаха няколко пъти дали още я харесвам а аз им казвах се не,не и пак не .. и това е истината.Казвам ви чесно има МНОГО други момичета които ми правят по-голямо впечатление и могат да ми дадат много повече от това "бившо" ... Казвам ви..нито я чувствам близка,нито имим някъкви чувства към нея,освен да ми е симпатична като натура ... Ако трябва да бъда честен,има едно друго момиче с което се държим много мило един към друг,има искри,и имим чувства към нея и тук е момента да кажете,че харесвам това момиче а ни "бившото".Както искате ме разбирайте,най-вече пред себе си признавам,че не я харесвам,но от извесно време се интересувам повече от нормалното..смисъл ние скъсахме и вече станаха 2 месеца от както не сме заедно,и тази заинтересованос е от около седмица и 3-4 дена ... Просто исках да разбера защо така..поради причината,че сам не мога да си отговоря,ако някой наистина ми даде точен отговор ще е супер .. но без повече Харесваш я още - не съм от слабите момченца които тагуват за изгубеното ... аз я скъсах,аз ни исках повече да сме заедно, и още е така...

Ами като не я харесваш - спри да се интересуваш от нея. Работата е там, че и ти не знаеш какво точно искаш....
П.П - хем не я харесваш, хем пускаш тема за нея.....