Има едно момиче което е ме харесва от 3 години и никой друг. Не сме ходили през това време никога само се бяхме целували един път. И от тогава само мен харесва. И на мен след 1вата година ми стана противна една такава и започнахме по малко да се виждаме и пишем и по едно време когато тя ми пишеше, а аз не и отговарях започна от импулса да ми гледа приятели и да се запознава с тях и да излиза с тях само да се добере до мен. И сега даже е в компанията в която съм аз. И още по-големия проблем е, че е ужасна ! Примерно днес аз си седя и си говоря с една приятелка и тя идва и почва да крещи "МОЯ Е НЕ Я БАРАЙ !"...след малко говоря с друга и съм и хванал ръцете и тя пак идва и вика "ИИ КАК МОЖЕ МА (говори на нея) ДА ГО ДОКОСВАШ ТОЯ...А ТИ (обръща се към мен) КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ДА МИ Я ДОКОСВАШ !!????". И ми става много противна. Ако ще има коментари от рода "Кажи и, че не ти е приятна." и теподобни - е пробвал съм го даже няколко пъти сам я нареждал много жестоко, но с никакъв ефект.

Как да разкарам!??? (ша ме съсипе)[и лошото е, че съвеста не ми позволява да посегна на момиче]