.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Help me

Help me

Heyy :smt003 искам да ми помогнете .Много харесвам едно момче и тои го знае ,ззначи бяхме на един купон и тои разбра че го харесвам и започна да танцува с мен след това е целувахме и явно и тои ме е харесвал но както и да е ..... всички мислеха че сме заедно (даже и аз ) но яво не е било така а е било само за 1 вечер :-# :-# Тои ми пише постоянно по Skype ... мои приятелки го питат за нас тои само отговаря че по натам ще видиме ..... ПЛС кажете как да му привлека вниманието :) ще сам ви мн благодарнааа :-) :-) :-)

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Help me

Цитирай Първоначално написано от peteto95
    Heyy искам да ми помогнете .Много харесвам едно момче и тои го знае ,ззначи бяхме на един купон и тои разбра че го харесвам и започна да танцува с мен след това е целувахме и явно и тои ме е харесвал но както и да е ..... всички мислеха че сме заедно (даже и аз ) но яво не е било така а е било само за 1 вечер Тои ми пише постоянно по Skype ... мои приятелки го питат за нас тои само отговаря че по натам ще видиме ..... ПЛС кажете как да му привлека вниманието ще сам ви мн благодарнааа
    наистина ти трябва помощ, но за мозъка и очите!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Предполагам за правописните грешки.
    Ще пренебегна
    Били сте заедно за вечер. Добре. Но сега той се двоуми дали да е с теб или не за вбъдеще. Като за начало му кажи да помисли хубавко какво иска от теб. Ако не може - желаем му здраве.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Просто бързах да пиша и за това имам правописни грешки но оставете ги тях гледайте по важното

Мега фен
    Град
    Earth...
    мене що ми се струва че точно тя е тая дето не знае кво иска?

интересно

Град
    Шумен
    Защо бе, момичето си е отправило желанията. Или поне мислено ...

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Help me

Цитирай Първоначално написано от peteto95
    Heyy искам да ми помогнете .Много харесвам едно момче и тои го знае ,ззначи бяхме на един купон и тои разбра че го харесвам и започна да танцува с мен след това е целувахме и явно и тои ме е харесвал но както и да е ..... всички мислеха че сме заедно (даже и аз ) но яво не е било така а е било само за 1 вечер Тои ми пише постоянно по Skype ... мои приятелки го питат за нас тои само отговаря че по натам ще видиме ..... ПЛС кажете как да му привлека вниманието ще сам ви мн благодарнааа

наблегни на червеното... и се замисли малко... не той, а тя е тая дето ****

Град
    Шумен
    Абе аз спирам да спамя.
    На Петето успех. Може и да се съберете. :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Така като ти чета поста и оставам с впечатлението, че не си му безразлична, но все пак не е сигурен дали иска да е с теб... От колко време се познавате? Ако е от скоро може да иска първо да се опознаете по-добре и след това евентуално да тръгнете. Има и друг варинт - да те иска само като бройка без нищо обвързващо след това. Аз те съветвам да изчакаш още малко и след това да седнете и да поговорите сериозно за отношенията ви занапред.Сама ще разбереш по държанието му какво иска - ако няма никаква основателна причина да не сте заедно значи и просто бройкаджия
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    еми ти маи ве4е си му привлякла вниманието.Недеи да пребързваш,вси4ко ще си доиде с времето.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Така като ти чета поста и оставам с впечатлението, че не си му безразлична, но все пак не е сигурен дали иска да е с теб... От колко време се познавате? Ако е от скоро може да иска първо да се опознаете по-добре и след това евентуално да тръгнете. Има и друг варинт - да те иска само като бройка без нищо обвързващо след това. Аз те съветвам да изчакаш още малко и след това да седнете и да поговорите сериозно за отношенията ви занапред.Сама ще разбереш по държанието му какво иска - ако няма никаква основателна причина да не сте заедно значи и просто бройкаджия
    Съгласна съм .. (:

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Много хубав съвет, но не смятам, че е подходящ за тази тема, като съдим по държанието на момичето.
    Той ако иска да е с теб няма какво да му привличаш вниманието, или го иска, или не.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А скайп

Ако искаш да му привлечеш виманието - свали си блузката Ако не егей - гаранциия ше работи.

А иначе, замисли се дали нете избягва заради детинския начин на държание от твоя страна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Много хубав съвет, но не смятам, че е подходящ за тази тема, като съдим по държанието на момичето.
    Той ако иска да е с теб няма какво да му привличаш вниманието, или го иска, или не.

Съгласна съм и с двете мнения.
    П.П - На купона той е разбрал, че го харесваш и изведнъв и той започва да те харесва, да танцува с теб, та чак да те целува - как ти звучи?! На мен ми звучи - за едната верер само.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ако искаш да му привлечеш виманието - свали си блузката Ако не егей - гаранциия ше работи.
    Само за целта не трябва да си плоска като дъска за гладене.
    Иначе работи

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    А скайп

А иначе, замисли се дали нете избягва заради детинския начин на държание от твоя страна.

питаи го иска ли да сте заедно или не.поне ще знаеш

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Няма нужда те първа да му привличаш вниманието, очевидно вече си го привлекла. Дръж се свястно, надживей гордостта и не бъди високомерна и претенциозна, усмихвай се, бъди чаровна, показвай му, че и ти си заитересована, пиши му и ти, отговаряй му винаги и такам. Това е, което може да направиш занапред. Дано се получи между вас.
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си