- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me
Heyy :smt003 искам да ми помогнете .Много харесвам едно момче и тои го знае ,ззначи бяхме на един купон и тои разбра че го харесвам и започна да танцува с мен след това е целувахме и явно и тои ме е харесвал но както и да е ..... всички мислеха че сме заедно (даже и аз ) но яво не е било така а е било само за 1 вечер :-# :-# Тои ми пише постоянно по Skype ... мои приятелки го питат за нас тои само отговаря че по натам ще видиме ..... ПЛС кажете как да му привлека вниманието :) ще сам ви мн благодарнааа :-) :-) :-)
наистина ти трябва помощ, но за мозъка и очите!Първоначално написано от peteto95
Why ??????????????![]()
Предполагам за правописните грешки.
Ще пренебегна![]()
Били сте заедно за вечер. Добре. Но сега той се двоуми дали да е с теб или не за вбъдеще. Като за начало му кажи да помисли хубавко какво иска от теб. Ако не може - желаем му здраве.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Просто бързах да пиша и за това имам правописни грешкино оставете ги тях гледайте по важното
![]()
мене що ми се струва че точно тя е тая дето не знае кво иска?![]()
интересно![]()
Защо бе, момичето си е отправило желанията. Или поне мислено ...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от peteto95
наблегни на червеното... и се замисли малко... не той, а тя е тая дето ****
Абе аз спирам да спамя.![]()
На Петето успех. Може и да се съберете. :P
Така като ти чета поста и оставам с впечатлението, че не си му безразлична, но все пак не е сигурен дали иска да е с теб... От колко време се познавате? Ако е от скоро може да иска първо да се опознаете по-добре и след това евентуално да тръгнете. Има и друг варинт - да те иска само като бройка без нищо обвързващо след това. Аз те съветвам да изчакаш още малко и след това да седнете и да поговорите сериозно за отношенията ви занапред.Сама ще разбереш по държанието му какво иска - ако няма никаква основателна причина да не сте заедно значи и просто бройкаджия
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еми ти маи ве4е си му привлякла вниманието.Недеи да пребързваш,вси4ко ще си доиде с времето.
Много хубав съвет, но не смятам, че е подходящ за тази тема, като съдим по държанието на момичето.Първоначално написано от GossipGirl89
Той ако иска да е с теб няма какво да му привличаш вниманието, или го иска, или не.
А скайп
Ако искаш да му привлечеш виманието - свали си блузкатаАко не егей - гаранциия ше работи.
А иначе, замисли се дали нете избягва заради детинския начин на държание от твоя страна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от vesito13
Съгласна съм и с двете мнения.
П.П - На купона той е разбрал, че го харесваш и изведнъв и той започва да те харесва, да танцува с теб, та чак да те целува - как ти звучи?! На мен ми звучи - за едната верер само.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Само за целта не трябва да си плоска като дъска за гладене.Първоначално написано от valdesbg
Иначе работи![]()
Първоначално написано от valdesbg
питаи го иска ли да сте заедно или не.поне ще знаеш
Няма нужда те първа да му привличаш вниманието, очевидно вече си го привлекла. Дръж се свястно, надживей гордостта и не бъди високомерна и претенциозна, усмихвай се, бъди чаровна, показвай му, че и ти си заитересована, пиши му и ти, отговаряй му винаги и такам. Това е, което може да направиш занапред. Дано се получи между вас.