.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

какво да правя ?!

Не знам, дали това е точно проблем - но ми трябват съвети. На 14 съм и преди около 1-2 седмици се разделихме с приятелката ми (не била щастлива с мен.... и така нататък). Да но започнаха да стават супер много лоши събития. Приятелите ми, с който излизах са се променили... всеки си е намерил други хора и си излиза с тях. Момичето за което ви говорех, пък е тръгнала с някакъв "скинар" на 20-21години (тя е на 15). Не мога да го повярвам... не мога да си представя - какво може да иска мъж на 20 години от момиче на 15. Както и да е - аз от моя страна останах сам, и почти не излизам. Едно момиче ми предложи и аз като първият идиот веднага приех. Оказа се, че има някаква групичка то момчета, от който един си пада по нея. Той ми си водеше приятел, но сега иска да ме набие (не казва причината). Та той ме псува и само ми се заканя. В петък бех зад даскалото с тези от моя клас, ей този големия започна да ми замеря със сняг. Отначала мислих, че се бъзика, след като и аз го оцелих се прибрах в клас. Разбрах, че ме е търсил да ме бие (защото съм си го бил заслужил). Сега в понеделник ме заплащваха :
    [3/13/2010 8:43:48 PM] той says: pomisli, popitai s1vestta si
    [3/13/2010 8:43:53 PM] той says: i mojebi 6te razbere6
    [3/13/2010 8:43:59 PM] тойsays: putko zadremala!
    Та... не съм направил нищо, ако е за момичето - извиних се, което доведе до отговора : "почвай я сега, щото в понеделник ще стане лошо". Лесно ще викна някой, но ние сме на един етаж една до друга са ни стайте. Всеки ден си виждаме няма смисъл. Какво да правя с всичко това ? Извинения, че темата може да не е за тозе раздел...

оф ебаси детските истории .. като толкова искат да те набият ги набий и ти .. Нямате ли си друга работаа, че сте тръгнали да се биете ебаси ..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Много добре си го каза ReachlessGirl има и други начини за решаване на проблеми ... но явно ви е рано да ги научавате на вас децата...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    бухалкитее
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ебаси дебилната история. Само си вадите акълите.

Ми човече ти класна нямаш ли си? Педагогически съветник? Психолог в училището?

Ring any bells?

Във всички останали случаи ще си губещия.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ебаси дебилната история. Само си вадите акълите.

Ми човече ти класна нямаш ли си? Педагогически съветник? Психолог в училището?

Ring any bells?

Във всички останали случаи ще си губещия.
    Прав е няма срамно да кажеш,че си заплашван!

От опит обаче знам,че който много говори нищо не прави спокойно
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ама стеееее - какви са тези детски истории бе, боища, кавги?! Ако толкова много искаше да те набие, досега да го беше направил, работата е там, че и на него не му стиска.... НЕ му обръщавй внимание.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На 20 години да бие теб - на 14 заради няк`ва 15-годишна пикла ?! Тоя е eбаси пyтката

Надявам се да имаш някой приятел, братовчед или по-голям брат, който да му разкаже играта. Ако не - бягай като истински мъж. Ако си бавен, опитай се да преговаряш, да се извиниш. Ако не помогне просто приеми болката като урок, че живота е гаден.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си