.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    еми, тогава само с вода. честно казано не обръщам толкова внимание на кожата си, но просто ви казвам че файда от тези "препарати" няма

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има, има.
    Стига да не е куча марка, котяо да сенсибилизира кожата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: за черни точки

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    коои от двата продукта е по ефикасен според вас?
    http://beautycosmetic.biz/johnsons-c...hki-p-723.html
    или

http://www.izgodnobg.com/ceni/446472...?info=opisanie
    не знам за първия ама втория определено не помага [ казвам го от личен опит! ]

Град
    [На Метри От Земята]
    ходи редовно на козметик
    Просто аз

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    срещу черните точки помага само изстискване с пръсти или един друг груб физически метод, който мисля да не споделям
    Да,да,да и лицето и да стане цялото в червени петна.

Иначе от Гарниер-а съм по-доволна.
    Аз си махам черните точки именно с изстискване. С каквото и да се мия, те пак си стоят. И няма друг начин, защото всичко третира по-горните слоеве, а някои са дълги 5 мм (след стискане). Преди го правех след баня, а сега имам сауна за лице. Слагаш памучен тампон на пръстите (аз нокти нямам) и натискаш. Даже преди 10 минути правих такава процедура. Няма червенина, няма следи от нокът, няма суха кожа - няма нищо. Да, мия се с гелове за лице, ползвам и тоник след процедурата, но без да натистеш малко няма как всичко надълбоко на изскочи.
    А иначе съм правила какви ли не маски на какви ли не фирми. Най-доброто за справяне с комедоните при мен е било сода бикарбонат с пяна за бръснене. Търкаш леко и миеш със студена вода. Добре е, но най-дълбоките пори си остават замърсени. Друг добър метод е след парна баня да минеш проблемните участъци с ръба на златна халка. Ефективно е за частта под ноздрите, която по друг начин не можеш да третираш механично.

За черни точки знам със златен пръстен.Хубаво е да е по-голям и се търка върху проблемното място, докато излезе всичко.Може да се използва и на разширени пори, защото точно там се събира мръсотията и после се превръща в пъпка или черна точка.
    П.П. Това не съм го пробвала, тъй като нямам златен пръстен.Имам обица, но е много малка.Но от четене по форуми и т.н. знам, че е доста ефикасно средство.Ако намеря пръстен ще пробвай и ще ви кажа дали наистина има резултат.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    срещу черните точки помага само изстискване с пръсти или един друг груб физически метод, който мисля да не споделям
    Да,да,да и лицето и да стане цялото в червени петна.

Иначе от Гарниер-а съм по-доволна.
    Аз си махам черните точки именно с изстискване. С каквото и да се мия, те пак си стоят. И няма друг начин, защото всичко третира по-горните слоеве, а някои са дълги 5 мм (след стискане). Преди го правех след баня, а сега имам сауна за лице. Слагаш памучен тампон на пръстите (аз нокти нямам) и натискаш. Даже преди 10 минути правих такава процедура. Няма червенина, няма следи от нокът, няма суха кожа - няма нищо. Да, мия се с гелове за лице, ползвам и тоник след процедурата, но без да натистеш малко няма как всичко надълбоко на изскочи.
    А иначе съм правила какви ли не маски на какви ли не фирми. Най-доброто за справяне с комедоните при мен е било сода бикарбонат с пяна за бръснене. Търкаш леко и миеш със студена вода. Добре е, но най-дълбоките пори си остават замърсени. Друг добър метод е след парна баня да минеш проблемните участъци с ръба на златна халка. Ефективно е за частта под ноздрите, която по друг начин не можеш да третираш механично.
    Съгласна съм с това мнение.
    Всички гелчета и други неща против черни точки няма как да ги махнат отвътре, те почистват само горния слой.

Град
    Свищов
    AraBella, ползвам венчалната халка на майка ми. На 34 години е и е станала по-тънка по ръба. Малко кощунство с брака им с тати, ама тя като позволява...

girl91, не отричам напълно препаратите. При по-повърхностните наистина помага. Но някои са наистина много дълбоки, а аз как им се нервя не е истина. Просто не търпя и постоянно стискам и моите, и на гаджето.

А иначе той лично след многократна смяна на продуктите най-доволен остана от Елея. Явно си е да кожа, до човек, до третиране. Аз пък си ползвам измиващите продукти на Аvon и тоник на Биле.

Кремче, а точно как се използва това нещо?Четох някакви обяснения, но изобщо не разбрах.Иначе се сетих, че халка имам.Като малка си я бях намерила и все още си я пазя.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен
    Моята кожа е много чувствителна и Гарнера просто ми съсипа кожата... Особено като беше големия студ, дори и крема Здраве (който е доста мазен) попиваше почти веднага. Толкова много ми изсуши кожата. Сега със Clean & Clear се родих просто.. Иначе при мен единственото спасение е козметик на 3-4 месеца.

Град
    Свищов
    Хубаво е след баня/сауна за лице. Тогава порите са отворени. Просто минаваш с ръба на халката по проблемните места. Обира всичко наизскочило, а и малко хора са алергични към злато.

Converse333, ккво по-различно прави козметикът от това, което обясних в първия си пост?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аз тва съм го правил и с фиба. доста ефектно и вече 2ра седмица, след като го направих порите са празни

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Друг добър метод е след парна баня да минеш проблемните участъци с ръба на златна халка. Ефективно е за частта под ноздрите, която по друг начин не можеш да третираш механично.
    А това със златото по колко пъти трябва да се прави!?
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си