- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за черни точки
еми, тогава само с вода.честно казано не обръщам толкова внимание на кожата си, но просто ви казвам че файда от тези "препарати" няма
Има, има.![]()
Стига да не е куча марка, котяо да сенсибилизира кожата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не знам за първия ама втория определено не помага [ казвам го от личен опит! ]Първоначално написано от POLLINA
![]()
ходи редовно на козметик
Просто аз
Аз си махам черните точки именно с изстискване. С каквото и да се мия, те пак си стоят. И няма друг начин, защото всичко третира по-горните слоеве, а някои са дълги 5 мм (след стискане). Преди го правех след баня, а сега имам сауна за лице. Слагаш памучен тампон на пръстите (аз нокти нямам) и натискаш. Даже преди 10 минути правих такава процедура. Няма червенина, няма следи от нокът, няма суха кожа - няма нищо. Да, мия се с гелове за лице, ползвам и тоник след процедурата, но без да натистеш малко няма как всичко надълбоко на изскочи.Първоначално написано от twilightHeart
А иначе съм правила какви ли не маски на какви ли не фирми. Най-доброто за справяне с комедоните при мен е било сода бикарбонат с пяна за бръснене. Търкаш леко и миеш със студена вода. Добре е, но най-дълбоките пори си остават замърсени. Друг добър метод е след парна баня да минеш проблемните участъци с ръба на златна халка. Ефективно е за частта под ноздрите, която по друг начин не можеш да третираш механично.
За черни точки знам със златен пръстен.Хубаво е да е по-голям и се търка върху проблемното място, докато излезе всичко.Може да се използва и на разширени пори, защото точно там се събира мръсотията и после се превръща в пъпка или черна точка.
П.П. Това не съм го пробвала, тъй като нямам златен пръстен.Имам обица, но е много малка.Но от четене по форуми и т.н. знам, че е доста ефикасно средство.Ако намеря пръстен ще пробвай и ще ви кажа дали наистина има резултат.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от krem4et0
Всички гелчета и други неща против черни точки няма как да ги махнат отвътре, те почистват само горния слой.
AraBella, ползвам венчалната халка на майка ми. На 34 години е и е станала по-тънка по ръба. Малко кощунство с брака им с тати, ама тя като позволява...
girl91, не отричам напълно препаратите. При по-повърхностните наистина помага. Но някои са наистина много дълбоки, а аз как им се нервя не е истина. Просто не търпя и постоянно стискам и моите, и на гаджето.
А иначе той лично след многократна смяна на продуктите най-доволен остана от Елея. Явно си е да кожа, до човек, до третиране. Аз пък си ползвам измиващите продукти на Аvon и тоник на Биле.
Кремче, а точно как се използва това нещо?Четох някакви обяснения, но изобщо не разбрах.Иначе се сетих, че халка имам.Като малка си я бях намерила и все още си я пазя.![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Моята кожа е много чувствителна и Гарнера просто ми съсипа кожата... Особено като беше големия студ, дори и крема Здраве (който е доста мазен) попиваше почти веднага. Толкова много ми изсуши кожата. Сега със Clean & Clear се родих просто..Иначе при мен единственото спасение е козметик на 3-4 месеца.
![]()
аз тва съм го правил и с фиба. доста ефектно и вече 2ра седмица, след като го направих порите са празни
А това със златото по колко пъти трябва да се прави!?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Big or small, lies are lies!