- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да има приятелство след връзка ..
Може. И след по дълга връзка даже е желателно
Лично съм го преживявал![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да може да са приятели
аз съм го преживяла и познавам и други хора които са останали приятели след скъсване![]()
Зависи от тях двамата..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Както се казва "Няма невъзможни неща"
Аз лично си останах приятелка с няколко бивши гаджета
С някои от тях даже сме много добри приятели и често излизаме![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зависи от конкретните хора, конкретната ситуация и дали някой от тях е бил наранен от/при раздялата.
Давам пример:
Не вярвам в приятелство, възникнало след раздяла заради изневяра с последвал опит за самоубийство /неуспешен, разбира се/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Когато чувствата изстинат е напълно възможно да се изгради едно здраво приятелство, стига да е искано двустранно.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
това е относително.. зависи защо са се разделили има вероятност да са се намразили или пък да останат приятели а може би и най-добри.. аз лично гласувах със " да осатант познати"
Не вярвам, че ще мога с човек, който съм обичала, да остана приятелка. Най-вероятно от всяка наша среща би ме боляло. Не виждам вариант във който да остана приятелка с човек, който за мен е значел всичко, но по един специален начин.
Гласувах за "Остават си само познати".
Когато чувствата са си заминали и от двете страни, е възможно.
The blood that binds us ..till death unites us
Възможно е,нищо - че се среща рядко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какво ще рече след като скъсат да си останат приятели!?!?!?Такова животно нямаПоне аз не мога с един човек с който съм бил след това да си остана приятел...може би след като вече нямам чувства да съм просто познат с него,но едва ли
По-скоро НЕ.Аз когато скъсам с някоя я ръса така жестоко,че повече не искаме да се поглеждами
![]()
те жените на всички казват "приятели",има опция "ПОЗНАТИ",но вие и на познатите викате приятели...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ако съм имала силни чувства към него надали бих искала да съм му приятелка и да слушам за всички след мен ..По - скоро бих предпочела познати да сме ..
![]()
само познати си остават, другото е невъзможно според и за мен
Зависи как е свършила връзката... но според мен в много редки случеи може да има приятелство.. по-скоро ''просто познати''
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Да.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ех
Колко сте слабохарактерни и глупавички..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
При мен е възможноНо и двамата трябва да не изпитвате вече нищо един към друг - само приятелска обич иначе не стават нещата
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Според мен НЕСтарата любов ръжда не хваща
![]()
Твърдо не!
Винаги остава нещо недоизказано/недоправено което обърква "приятелските" взаимоотношения за напред.Примерно аз с бивши съм на "Здравей,как си" .. едно пиене на кафе,лафче ала бала.. Но нищо от рода на споделяне и сериозно приятелство.Просто няма как да стане т'ва нещо..