.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: Bellissima Mini

днеска се сдобих с белисима [ http://www.bellissima.bg/?12,bellissima-b11-50 ] видях я тази минитоо -лилава [тфа преса ли е ??? ] ае не ми си вярва да изправя хубаво..

иначе ДА белисима са суперр изправих се веднага.. :P

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами ПРЕДСТАВИ СИ,хубаво изправя.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И аз я имам тази http://www.bellissima.bg/?12,bellissima-b11-50 , много е добра. Иначе за малката ми казаха, че изправя хубаво, но ако ти е по дълга косата, трябва повече време да си играеш.

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ами ПРЕДСТАВИ СИ,хубаво изправя.
    щом казваш..

180 градуса са страшно малко, за да изправя добре, една преса трябва да загрява до 220-230 градуса.
    Изглежда много удобна за път, но за основна преса - не, особено ако си с гъста и дълга коса.

А за изгарянето на косата - и GHD ще ви изгори косата, ако не използвате термозащитни продукти (НЕ кристали, те нищо не правят), да не говорим за преса от 15 лв..

абе интересно ми е тази преса като е толкова малка не се ли награва дори и на дръжката. В смисъл не ви ли пари на ръцете???
    There is a princess in every girl

за нищо не става ! яд ме е че се излъгах да я взема на визия е страхотна само че мойта коса не ще да я изправи изобщо колкото и малък кичур да хвана

Цитирай Първоначално написано от footballgirl
    за нищо не става ! яд ме е че се излъгах да я взема на визия е страхотна само че мойта коса не ще да я изправи изобщо колкото и малък кичур да хвана
    ТОЧНО !!!

Е сори че точно така го казвам ма сигурно проблема е в ваще коси !!!

aa horaa .. i az iskam da si zema ma6a .. sa imam edna za 20 lw ama za ni6to ne stawa .. (zagrqwa 5 minuti ii ne izprawq dobre.. pak i naprao si izgarqm racete ) ii teq na belisima izglejdat super oba4e edni ot was kazwat 4e sa NEWEROQTNI drugi - 4e za ni6to ne stawat .. we4e se obyrkah ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Голям фен Аватара на cveteto64
    За тая малката лилавата на Белисима питах и фризьор и в магазина казаха ми, че е специално направена за изпрвяне на бретони и вършила перфектна работа при момичетата, които имат бебешка косичка... Най-вероятно върши страхотна работа и при по-къси коси, сигурно ще е доста трудно да се изправи дълга до кръста коса с тази преса...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Ох мисля си че тези които я имаме можем да кажем най-добре дали върши работа ! Не е важно да предполагаш а да знаеш дали наистина става а ако не сте я ползвали недейте да давате мнение дали става или не

Супер фен Аватара на dead_princess
    ми просто не става

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071576

Тази дали ще върши работа {{ само за бритона }}
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Мега фен Аватара на teenems
    Ау ,12 вата .. струва ми се малко .
    Ама пък за един бритон ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ми като и гледам мощноста само 25W една моя фр иска да си я купи ...
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Мега фен Аватара на Colouring
    lipstick,според мен все ще изправи един бритон,ама.. не знам все пак.Нямам я и не мога да дам компетентно мнение.

Цитирай Първоначално написано от martichkaa
    Ох мисля си че тези които я имаме можем да кажем най-добре дали върши работа ! Не е важно да предполагаш а да знаеш дали наистина става а ако не сте я ползвали недейте да давате мнение дали става или не
    аа ти я земи си укроти млако че.. с тоя тон.. ем тфа е форум ве майка му .. ДА СИ ИЗКАЗВАМЕ КОМЕНТАРИТЕ !! тфа си е моя мниние..ее егаси и х0рата

Хайде и аз да питам за тази преса, понеже си я харесах, а гледам, че в темата не е писано отдавна. Дали още някой се е сдобил с нея за това време??? И тези които я имат от преди доволни ли са?

http://www.bellissima.bg/?30,%D0%9F%...ima-mini-mf180

да бутна малко темата...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Искам да питам тази преса много по-добра ли е от тази или разликата е само, че с втората ще си играеш повече. Има разлика в мощността и в градусите, но се чудех дали е съществена.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си