.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Сенки за очи ... проблем!

От години почти всеки ден си слагам сенки за очи и то доста, обаче кожата на клепачите все да ми се струва някак състарена... Досега не съм обръщала внимание какви са сенките, даже не знам тези, които използвам в момента на коя марка са.
    Някой може ли да каже кои са най-добрите, цената е без значение? Може и да не са всички цветове, трябва ми предимно черно и сиво. А и ако има някакви кремчета или нещо за подхранване/възстановяване на кожата там?
    Полезни сте като комари.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    -Само не си копувай на Avon сенки за очи-отвратителни саа . Иначе за точни марки не знам, защото не ползвам често сенки, а само молив и спирала.

-Крем за клепачи не знам да има, но можеш да пробваш с крем Здраве, защото прави кожата мека .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

ползвай някакав крем за очи ли незнам нямала съм такъв проблем . . . иначе се поизхарчи малко за сенки,нали сме на теорията - по скъпо - по хубаво,понякога наистина е така . . . не си купувай от каталозите наистина,ейвън орифлеййм не съм им почитателка
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от eminemims
    ползвай някакав крем за очи ли незнам нямала съм такъв проблем . . . иначе се поизхарчи малко за сенки,нали сме на теорията - по скъпо - по хубаво,понякога наистина е така . . . не си купувай от каталозите наистина,ейвън орифлеййм не съм им почитателка
    аз съм почитателка пък на орифлейм и използвам техни сенки,нямам никакви проблеми. се пак техните неща са изцяло с натурални продукти,за разлика от Ейвън
    няма любов

Козметиката като цяло доста си уврежда кожата и може би заради сенките да ти са станали такива клепачите. Както каза eminemims по - скъпото е по - качетвено, на теория. Така че отиди в някой маркет и козметичен магазин и виж за някои сенки. Може и да попиташ и придавачката да ти препоръча.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От колко годишна се гримираш? Имам позната, която се гримира от 5-6 клас и клепачите й са като на бабичка вече, а е по-малка от мен с година.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Спри със сенките.А ако много държиш отиди в някой козметичен магазин и си избери..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Спри със сенките.А ако много държиш отиди в някой козметичен магазин и си избери..
    ++
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Ако не искаш да ти се състаряват клепачите и да ти излизат повече бръчки ти проръчвам по често да ги хидратираш с лек дневен крем, също така може да използваш и основа за грим, която хидратира кожата. Попитай в някой козметичен магазин, мацките ще те насочат

Супер фен Аватара на Shia
    Bourjois
    Manhattan
    L'Oreal
    MAC

...

Марки всякакви,подхранвай очите си и не прекалявай с количеството сенки за очи.
    Взимаш крем за околоочния контур,Икаров масло от Пшеничен зародиш,краставичка,картоф и.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Bourjois
    Manhattan
    L'Oreal
    MAC

...

Взимаш крем за околоочния контур,Икаров масло от Пшеничен зародиш,краставичка,картоф и.
    MAC няма в България
    иначе ++++++++
    Peace & Love

Използвай хидратиращ крем на клепачите. А колкото до сенки аз използвам само продуктите на Estee Lauder и са страхотни. Гарантирам ти, че няма да имаш проблем с тях. Сенките им са много хубави и трайни.

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Bourjois
    Manhattan
    L'Oreal
    MAC

...

MAC няма в България
    иначе ++++++++
    Няма, но правят доставки.

Супер фен Аватара на Shia
    И някъде имаше инфо,че скоро в един от новите молове ще докарват.
    Мога да ти препоръчам и по скъпите марки
    от рода на Диор,Версаче,Ланком и всичко друго,които са с цени 60лв. за сенки и прочие,но са качествени,но тогава трябва много стриктно да прецениш кое ще носиш и кое няма,защото,ако ще давам 60лв. за сенки е хубаво да ги израходя всичките-да си заслужава.

По-добре малко спри с снките и си купи крем против бръчки за околооченкунтур и ще се пооправи и следтова вече си вземи сенки с марките които са изброени по-горе като си слагаш в умерени колиества и ползваш някакво кремче

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Като останалите те съветвам да не ползваш сенки за известно време
    Намери си нещо за горната част на клепача - някакъв крем, а също и нещо за почистване на сенките, може когато след време пак се върнеш към тях да ползваш основа за да издържат по-дълго и да не се налага да ги подновяваш през деня.
    А за качествени сенки не е 100% задължително да са от баналните гореизброени марки(Диор,Версаче,Ланком) , в смисъл можеш да намериш и нещо по средата на техните цени, което пак няма да ти съсипва кожата.
    Das Feuer liebt mich

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си