- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гадни паласки
започнах 90 дневната диета но имам мн гадни паласки и нз дали ще се махнат напълно.. кажете някое упражнение за по-бързото им премахване.
върти обръч![]()
Сядаш, слагаш точилката зад врата си, слагаш ръцете на нея и почваш да се въртиш.![]()
Аз ли!?Ами да.Това е единственото ефикасно упр. срещу паласки, което знам.
окейййй.. мерси мнооого ще го направя.![]()
Увивай фолио, найлонови чували ... или нещо около паласките и започвай да правиш каквито и да е упражнения за кръста. Успех!
С гирички или ако нямаш,една бутилка с вода напр и дясната ръка и се навеждаш на ляво ипосле обратно.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
дам помагаПървоначално написано от hottie
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Заемаш изправена позиция и се накланяш наляво и надясно ... така около 30 пъти ... прави го по няколко пъти на ден ... отнема 3 - 4 мин... би трябвало да има ефект
Първоначално написано от hottie
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Хм, много лесно ми се струва.Дали наистина ще има ефект.Някой знае ли!?Първоначално написано от darka1
![]()
Да, правя го от един месец + няколко подобни упражнения и вече почти нямам мазнини по корема и талията.Първоначално написано от vagarious
![]()
не мога да ти кажа със сигурност, но би трябвало ... когато се накланяш точно паласките се напрягат ... аз ги правя от 2 дни, така че още не виждам ефект . .трябва да мине повече време, но явно действа щом на PinkFloydSound е помогнало
![]()
![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
А какви други упражнения прави?![]()
От обръча наистина има ефект, трябва само да си постоянна. Аз така си свялих почти всички тлъстинки около корема.![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Какво толкова се чудиш?![]()
Паласките само с обръч се оправят или с този метод с точилката.![]()
и аз имам паласкинаскоро доста се поразрових за упражнения как да ги махна и това с накланянетоо смятам че помага защото го пробвах и върху мен имаше ефект
знам че не е тук мястото но да знаете някакви упражнения за махане на мазнини от бедрата
![]()
++Първоначално написано от bori96
smile-it's the second best thing you do with your lips
http://www.dieti-otslabvane.com/node/502 За бедра и коремПървоначално написано от lusytooo
Аз ги комбинирам с йога![]()