.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Лицеви опори

От лицевите опори ще има ли някакъв ефект ако се правят редовно?
    Говоря за някакво оформяне..
    На 14 съм и не искам още от сега да почвам с фитнес и подобни неща.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    от опорите ще се стегнеш, но няма да ти пораснат мускулите

опори се правят за идръжливост

Изнеси ръцете много назад към хълбоците. Това нарушава равновесието и прави упражнението много по-трудно, т.е. личното ти тегло прави много по-голямо съпротивление.

За справка виж planche push-ups и pseudo planche push-ups. Научиш ли планковите лицеви, с правилно хранене, ще забележиш нарастване.

Лицевите ги прави в много серии, много бавно и в малко повторения. Голямата бройка повторения не е особено продуктивна. Работи тежко.

А възможно ли е в домашни условия да се сдобия с някакъв релеф?
    В смисъл няма да ставам културист, говоря просто за някакво оформяне.

Мега фен Аватара на Chacho
    Да. Вземи си въже.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    из източната част
    всичко зависи от теб какво и как правиш. аз правя само лицеви например и за сега съм добре, тея искат 25-30 лв за фитнес и то 2 или 3 пъти в седмицата.... тва е смешно понеже стипендията ми от даскало е 20 кинта без фитнес

При мен фитнеса е 21 лева на месец, като се полага по 1 тренировка дневно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не ми е за парите, просто не ми се ходи на фитнес.

Ем виж има много подръчни средства от които можеш да си направиш удердите от фитнес центъра и няма смисъл от това защото аз лично бях си направил 2 тежести от бутилки от 10 кг вода ги бях напълнил с пясък и малко чакъл, но как да ти кажа и коремните преси помагат, но те са за накрая на трен защото 1ст тряа бгаш задължително а после каквото правиш, защото бягането му е майката на всички мусколи както и да излежда смешно от страни дори 1 трицепс се натоварва от бягането чрез интензивното местене на ръката, а и след всички упражнение ти препоръчвам коремните преси и лицеви опори, но да са в еднакви бройки и серии.

Цитирай Първоначално написано от Cranky
    Не ми е за парите, просто не ми се ходи на фитнес.
    Аз писах в отговор на dan40123

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Разбира се, че можеш.

Цитирай Първоначално написано от r3c0nn3c7w3
    Ем виж има много подръчни средства от които можеш да си направиш удердите от фитнес центъра и няма смисъл от това защото аз лично бях си направил 2 тежести от бутилки от 10 кг вода ги бях напълнил с пясък и малко чакъл, но как да ти кажа и коремните преси помагат, но те са за накрая на трен защото 1ст тряа бгаш задължително а после каквото правиш, защото бягането му е майката на всички мусколи както и да излежда смешно от страни дори 1 трицепс се натоварва от бягането чрез интензивното местене на ръката, а и след всички упражнение ти препоръчвам коремните преси и лицеви опори, но да са в еднакви бройки и серии.
    Само за където от бягането се свалят кила

ше развиеш мускулите на корема ама на ръцете и да искаш няма да стане пък и немога да разбера защо не искаш да ходиш на фитнес ?!?!?!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    можеш
    зависи и по колко правиш разбира се
    увеличавай ги постепенно до колкото прецениш че ти е нужно

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си