Абе хора знам, че може и да ми се смеете и се извинявам ако съм объркал раздела...ама имам естетически проблем и вече ми писна да се гледам така...Едното ми ухо е леко щръкнало и това вече много ме изнервя...Преди не обръщах внимание, ама сега както аз, така и всички околни го забелязват...С който седна да говоря очи в очи и забелязвам как погледа му се измества върху лявото ми ухо...Като седна пред някой пак и съм в гръб ми е притеснено, щото много си личи. отзад е най-зле....Иначе смятам, че съм симпатично момче и не се оплаквам от обожателки, но нямам самочувствие...Това да имаш самочувствие за външния вид разбрах, че е много хубаво нещо..Да излезеш на улицата и да вървиш с гордо вдигната глава и да се осмелиш да заговориш и най- яката мацка....еехх мечтая си за това...И една снимка не мога да си направя..Като си правя снимки за документи вземам там колкото ми трябват и другите направо ги късам...На снимка пак си личи това шибано ухо...Офф, знам че най-логично е да отида при пластичен хирург, ама засега поне не мога да си го позволя...иначе ако имам парите, отивам без да се замислям...Каквото и да говорим, външният вид на човека има знамение!!! Дали няма някакъв алтернативен вариант да го прибера това ухо малко? Накрая ще взема един нож и там дето стърчи ще си го резна и толкова....Мислел съм си за Каноколит да взема и да го залепя...Знам че е глупаво ама от отчаян човек какво да очакваш...Дайте някой съвет ама наистина сериозно питам и ще чакам за вашите отговори..Не го пожелавам на никой това да има комплекси за това как изглежда...Помагайте...Извин явайте ако съм Ви отегчил..