.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на liim0nka

flash player, youtube

още от началото признавам,че хич ме няма на тема компютри..и имам проблем,от известно време.Значи имам инсталиран някакъв си флаш плейър,мога да гледам клипчета във vbox,игрите онлайн, които се включват..обаче в youtube ми изписва ,че ми е нужен друг флаш плейър: . Има сайт, от който мога да си го изтегля (смисъл youtube предлага там като кликнеш) ,който изискват от youtube, обаче,когато го направя,тегля го..натискам инстал и ми се появява try again..натискам, нищо не става.Пробвала съм много пъти (не че знам какво съм правила толкова ) , баща ми също и пак не става.Някой има ли идея какво да направя?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Я ми дай името на плеяра, който ти иска ?
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Да имам идея... Отваряш си "Control Panel"-a и от "Add/Remov Programs" си деинсталираш текущата версия на "Flash Player"-а... След това си сваляш най-новата версия от сайта на "Adobe" - http://get.adobe.com/flashplayer/, като можеш да махнеш отметката на "Free McAfee® Security Scan Plus (optional)" и щракнеш жълтия бутон "Agree and install now". След като се свали плеъра го инсталираш, като всяка една програма! През това време браузера ти трябва задължително да е затворен!

Успех от мен!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Много ти благодаря.Сега ще опитам
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си