.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на maistorluk

Re: Как да постъпя!?!?!?

Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    Значи моята история е следната.Преди да тръгна със сегашното си гадне тя харесваше моят "най-добър приятел",но след това уж спря да го харесва,влюби се в мен и тръгнахме.Но месец след като тръгнахме той реши,че пак я харесва и една вечер и се натискал,но тя не ми каза а аз разбрах от други хора и понеже съм много ревнив и вдигах скандал и я зарязах,а и освен това тя беше решила че пак го харесва.Но след известно време пак се събрхаме и преди няколко дни моят "Най-добър приятел" отново започна да и се натиска,но този път ги видях и тя се дръпна,а аз естествено се скарах с него.Тя повтаря постоянно,че много ме обича,но аз взех да се замислям дали тя отново няма да реши,че го харесва,а той ми зяви в очите,че я харесва.Та въпросът ми е дали да я зарежа,защото ревността ме изяжда от вътре или ди изчакам да видя как ще се развият нещата,но не искам да я оставям тя да ме къса,или да постъпя по някакъв друг начин.Моля дайте ми съвети!!!
    Скъсай му гъза от бой на тоя твой "приятел". Ко щи са натиска с гаджето. Аре тегли му една българска, пречукай го па да видим дали ще се доближи до нея пак.

Благодаря на всички за съветите!!!!Прави бяхте<че е кифла,кояно не знае кфо иска!!!!Сега се появи и още едн,който тя хареса и аз викам да я зарежа преди тя да го е направила!!!!!Благодаря още веднъж за съветите

Град
    ForSaken city (:
    От двата стола на земята..

Остави я. Сама ще осъзнае грешките си.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му, че ако още един път й се натисне, ще му сучупиш носа.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си