- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щръкнали уши
Здр.
Бях гледала в някакъв филм за модели, че си слагат нещо като лепи на ушите и така не им седят щръкнали ушите. Да знаете нещо повече? Просто приличам на стателитна чиния![]()
i az sum s takiva u6i i mnogo gi mrazq.nqkoi den mislq da si pravq plasti4na operaciq kato subera pari.![]()
pone az ne sam 4uvala za podobno ne6to.Znam,4e s plasti4na operaciq 6te se opravi opredeleno,no vse pak moje6 da si gi prikrie6 s kosata,ako e dulga razbira se,prosto ne si q vruzvay i ne si slagay kosata zad u6ite
na4iiiiii nai dyyrata ideq e da hoish s lenti za kosa :}} spored men pyne ;]] slagash si gi varhy y6ite ii hem ti e toplo hem mojish da hodish i s vyrzana kosa i sqkfaD mn kasnu pisha po temata ama sry sq q pro4etah xhahxhax :}} :]
като бебе и аз съм бил с щръкнали ъши обаче маика ми ми ги е залепвала за глвата с лепенки и сега си имам нормални уши за щастие :P
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
Ами,да залепвай си ги с лепенки,така хем ще спестиш пари за операция,хем ще си по-хубава![]()
Първоначално написано от Д-р Грешов
Be ti lud li si beza bebetata ima ne6u za u6ite ama za po-golemite ne mislq 4e 6e e vazmojno.Po princip u6ite narastvat cql jivot, no edva li sled 5-6 god vazrast ve4e kat porasni6 razlikata 6te e golqma sravnenie s minali godini...demek 6ti rastat po-nezabelejimo i lepenkite nevqrvam da pomognat
...
ооо,и аз имам уйасни уши.щракнали са и мязам на чибурашка.с дже думи красавица неземна.аз за сега поне си ги прекривам с косата,обаче тренирам тайкондо и косата ми праче.на последак и аз мисля за пластична операция.нащи са навити,ама се 4удя дали има смисал да дасваме тролкова пари само за това.е,макар че тогава шще ни се повиши самочувствието,а то все пак е доста важно.
![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Аве лепнете ги направо с каноколит
olee i moite u6i sa super 6traknali
i za tui viangi hodq sas spusnata kosa..
ama tancuvam moderen balet i vse mi pravqt zabeljka,pak i mi pre4i
i karam s lenta
misleh si operaciq ama na6te izob6to ne sa naviti
pak i nz kolko struva..nqkoi da ima predstava?
P.S.ne si lepi u6ite s kanokolit
stafa oba4e 1.sedi leko neestestveno 2.ne e traino i lepilotosi ostafa kato kori4ka
и аз имам подобен проблемно за щастие съм с дълга и гъста коса
.Искам да попитам някой знае ли колко струва една такава операция за коригиране и къде освен в софия мога си я направя?моля ви отговорете ми ако някой знае
![]()
![]()
![]()
Ами аз познавам едно момиче, което когато ходи с вързана коса си лепи ушите, за да не стърчат. просто вземи най-обикновено лепило за мигли, но да не е някакво фалшиво - да не може да ти ги залепи! Спокс когато искаш можеш да си ги отлепиш няма страшно ! Но гледай да не объркаш лепилото за мигли с коникулита !![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
oo .. dobre 4e nqmam takyv problem .. no ako si s pusnata koa edva li 6te se zabelqzvam tolkova .. stiga samo da ne si slagash kosata zad u6ite togava 6te styr4at pove4e
Има такива лепенки, но не зная много за тях, попитай в аптеките или козметичните магазини...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
kati_0513 за какви лепенки говориш? Може ли малко повече инфо...Аз също съм заинтересован по темата
И аз имам същия проблем,но мойте са хем щръкнали хем големиабе много ги мразя.винаги съм с пусната коса,но понякога се подават :Д и адски мн се дразня.Гледах по футболни съпруги в един салон имало такава услуга лепене на уши,ако прическата изисква да се виждат
При момичетата мисля че проблема би бил още по-неприятен![]()
И не можах да разбера...с Каноколит ако пробвам ще стане ли? Дали няма да има някви последици? Майка ми казва, че ще ми изгори кожата![]()
Първоначално написано от ab909nk
![]()
![]()
![]()
![]()
абе вие мислите ли с главите си как ще си зелепиш ушите с канаколит ще е много грозно тцтцтц.... по-добре с пластична операция а и темата е много стара спрете да изваждате такива теми авторите им сигурно вече са забравили за съществуването на форума
Humans need fantasy to be human.
Ми то ще си остане тайна между мен и лепилото :P Не е въпроса дали же е грозно, а дали няма да има някакви проблеми после...А със сигурност няма да е грозно..Нали това е идеята да се отстрани естетическия проблем..А за пластичен хирург съм съгласен ама за в момента не мога да си го позволя![]()
ако са много щръкнали ще си личи че са залепени назад с нещо а и по-добре си намери лепенки които са предназначени за залепяне на ушиПървоначално написано от ab909nk
това лепило не е предназначено да се лепи по кожата точно затова ще има отрицателни последици от него
Майка ми ми беше казала, че веднъж като гледала някакво предаване ( преди 3-4 години) и са дали известна личност, която си е залепила ушите с канаколит, поради прическата й за участие и после се е вдигнала кожата покрай залепеното място.. Правете си изводите!
ValLoveYa ще съм ти задължен ако ми кажеш за тези лепенки и от къде мога да се сдобия с тях? Само лявото ми ухо е проблемно, дясното е наред...Четох и за лепило за мигли, за него какво мислите?
виж сега недей да използваш никакви лепилаПървоначално написано от ab909nk
относно лепенките само съм чувала че ги има потърси в аптеките или козметичните магазини
Абе няма бе....чак до там няма да рискувам, макар че за добър външен вид и самочувствие на всичко съм готов :P Значи лепенки за уши, това ли да търся?