- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да започна разговор ?
Здравейте, бих искал да попитам как да започна разговор с непознато момиче. Може би защото нямам много опит и затова ,но винаги като видя хубаво момиче си оставам само с мислите без никаква реакция... Моля който може да помогне.
П.С : Незнам дали мястото на темата е тук ако не е да се премести.
Еми "Здрасти". И на мен ми е трудно, обикновено първата ми реплика я измърморвам, момичето пита "Какво каза" и гласът ми магически се възвръща![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Почваш ... Здрасти ... може ли да се запознаем ... така така .. аз съм еди си кой ... от каде си .. каде учиш/с кавко се занимаваш ... ей такива работи ...
Много ме лови срама понеже както казах нямам голям опитА Ако е и с някое др. момиче още повече ...
A ако трябва да се запознаем пред монитора съм много смел![]()
Като Джоуи - "Здрастии, как сии"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Както имаше една тема преди 2 дена![]()
"Кво стаа ща скъсам"
madafaka
Здрасти, джипси, как си?Първоначално написано от GossipGirl89
Май така беше
Аз съм момиче и нали.. Повече ще помогна![]()
Ако на това момиче ПОНЕ името му знаеш, най-добре ще е да се спреш и да му кажеш "Здрасти, ***, как си/какво правиш?" Първото е за предпочитане. Ако на това момиче не му знаеш името, по-добре кажи "Здрасти. Мнг си сладка, искаш ли да се запознаем?". Винаги се връзваме на това![]()
Та.. Това е.. Ако не опитай с "Ела, пиленце, при батко.."
![]()
Aз ако познавам момичето не ме бърка... проблема е при запознаването ..Първоначално написано от vas4e3to0
ми хората ти го казаха .. почваш с "здрасти .. аз съм еди кой си а ти си?" ии ако не чуеш истеричен смях значи може и да стане ..![]()
![]()
Това ме притесняваПървоначално написано от ReachlessGirl
Смехът или просто да ме подмине
![]()
Ако се изсмее и набиваш 1 бич в зъбите и нямаш проблеми.
madafaka
и двете са възможни като вариант ама ти сам си си избрал да ги заговаряш ей така от нищото ..Първоначално написано от 0utlawz
![]()
При мен не се е случвало така, но честно казано ако се случи мнооого слабо да се "включа" в случайния разговор .. по - скоро ще го подмина и ще го сметна за ебавка! ..Ноо с това не те отказвам .. просто ти давам пример ..
Успех! ии дори да те игнорират не се предавай ..![]()
![]()
Първоначално написано от w0lf
![]()
![]()
Станаха ми нещата горе долу ясни... просто трябва да преодолея срама :P
Еми .. отиваш при нея.. хвърляш и една топла усмивка и секси поглед и и казваш : ` Здрасти. Може ли да се запознаем` ако се съгласи нали съвсем нормално можеш да продължиш с `как си` или нещо такова.. после да и искаш номера и етц. а пък ако нещо се излигави.. бий и шутО у газ0 и нема проблемии![]()
Разбира се че не. Просто имаше тънка ирония, която явно не си сметнала за уместна.
madafaka
лесно бе пич
кажи че брат ти е Таки...
ХАХА!
искаш л ида те повозя на мотора с двата коша?![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Xaxaxa +1Първоначално написано от ReachlessGirl