Цитирай Първоначално написано от gir
Цитирай Първоначално написано от varbankavakov
Цитирай Първоначално написано от pam1
На 6-ти правих секс в 00 часа ,в 13 часа (пак на 6-ти) взех ескапеле пишеше че до 5 дни трябва да ми дойде,а вече сме 14-ти и минаха повече от казаните дни Ако някое момиче е имало същият проблем нека пише.Правих си тест след 5 дни и беше отрицателен и единственото разумно обяснение че не ми идва е че февруари месец ми дойде на 20-ти и ми свърши към 25-26-ти и е прекалено бързо Моля споделете мнение
Една приятелка имаше същия проблем, предложих и да опита с уринотерапия, ( Генадий Петрович Малахов, Учебник по Уринотерапия) собствената урина е перфектен регулатор на цикъла, като синхронизира ритъма на тялото с лунния цикъл. Още на следващия ден тя си оттдъхна с облекчение, щото и дойде. Иначе употребата на различните видове контрацептиви потвърждава един доста неприятен страничен ефект - неколкократно увеличение на заболелите от рак на гърдата (breast cancer), в UK (там контрацептивът е известен сред жените с името THE PILL). Стискам палци!

Върби, ама някои доктори казват, че урината също прави сакатлъци, та няма смисъл да си усложнява нещата.
ох....последно :S