Tова, че имаш кръв по гащите не те прави толкова жена, отколкото да имаш достатъчно ум в главата за да се чувстваш зрялаВсеки се развива различно... Знам, никак не ти помагам пак с тея неща, които всички ти казват, но все по някое време ще стане... После ще се чудиш как да се оттървеш,ама оттърване няма
Аз скоро правя 13 и не се чувствам комфортно с дамска превръзка където и да съм
Не мога да ходя на море или басейн, нито пък да копунясвам
![]()
+1Първоначално написано от sweety2907
няамам какво да добавя!
Асии <3 , Наннсии <3
няма смисъл да се притесняваш! на мен ми дойде на 10 и бях като мутирало същество .. всички ме ггледаха странно .. когато ти дойде, отначало ще ти липсват чистите гащичкиа после ще ти стане изключително досадно :P
![]()
За да не пускам нова тема ще питам тук.На мен ми дойде на 1 януари тази година и не ми е идвало втори път .. тва нормално ли е?![]()
ами.....попринцип е нормално в началото цикълът да не е редовен!Но толкова много време....Първоначално написано от cookiexgirl
нз. според мен е хубаво да се консолтираш с гиниколг
!
Асии <3 , Наннсии <3
моляПървоначално написано от cookiexgirl
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
cookiexgirl написа:
За да не пускам нова тема ще питам тук.На мен ми дойде на 1 януари тази година и не ми е идвало втори път .. тва нормално ли е?
ami az mislq, 4e moje da se zabavi cikalat, no naistina tova e mn vreme! pravila li si sex?
vinagi ima pat kam uspeha. ako patqt e zatvoren- zaobikoli go
охх това ли ти е проблема..о боже..аз на твое място ще скачам от радост..радвай се докато си още МОМИЧе ;дд..ще ти дойде при всеки е различно няма място за паника..
и аз да кажа честно се радвах,че нямам до момента,в който ми дойде..Съдба![]()
![]()
Не, на почти 14 съм ..Първоначално написано от mabimabi
Не се притеснявай милаПървоначално написано от cookiexgirl
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3