.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Цитирай Първоначално написано от D0ubleDMG
    ве , важното е че си го заебала вече , забраяй го ще срещнеш свестни (ку не хойш само по гЪъъ3арчета)
    не ходя по гъзарчета и него не го мислех за такъв..това ми беше грешката..

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    На твое място бих казала на някой приятел/баща/брат да го пребие от бой.Найстина.
    Пожелавам му от все сърце да му го вкарат с ташаците на тоя.
    това е добра идея

искам психически да го нараня.. не физически.. не се занимавам с бойща
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    О,повярвай и психически ше му дойде.После стой гледай как отново разправя на всички,че е лайно и е излъгал за всичко свързано с теб.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    О,повярвай и психически ше му дойде.После стой гледай как отново разправя на всички,че е лайно и е излъгал за всичко свързано с теб.
    искам много да видя този момент
    но не .. не искам бойща
    Беше ти за мене и сестра

ех тия "батковци" много знаят бе .. даже и на приятелите си те е предлагал? .. за такива само бой им е нужен!

Хубавото от цялата история е, че не си изпълнила безумните му желания, че всичко е свършило между вас и да се надявам, че си си извадила поука от това ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    ех тия "батковци" много знаят бе .. даже и на приятелите си те е предлагал? .. за такива само бой им е нужен!

Хубавото от цялата история е, че не си изпълнила безумните му желания, че всичко е свършило между вас и да се надявам, че си си извадила поука от това ..

наистина си извадих поука !!
    Беше ти за мене и сестра

Супер фен Аватара на elysunny
    напълноо вярно е !

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    напълноо вярно е !
    леле аз си мислех,че се шегуваш..тва е нереално :X
    Беше ти за мене и сестра

Олеле Божеееееее тоя нормален ли е или има антенки на главата Добре, и аз съм на 16 ( скоро 17 ) ама точно такъв случай не бях виждала .. Наистина шапка ти свалям, че не си преспала с него, щяло е да бъде още по-голяма грешка от самото ти търпение за глупостите му ..Колкото до слуховете - щом не обичаш побойща аз друг начин, освен да търпиш не виждам, игнорирай думите му, поне пред другите се прави ако не можеш наистина, но поне се опитай .. Успех и не се връзвай повече на такива педали ..
    .. само болката е истинска ..

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от thedarkkiss
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    напълноо вярно е !
    леле аз си мислех,че се шегуваш..тва е нереално :X
    ии аз като разбрахх така реигирах ... ама т'ва е казвам ти пълна ДЕГРАДАЦИЯ .. и ти не си нито първата прееебана от някъвв ''батко'' нито последнатаа ... ще става се по-зле и по-зле !

Просто нямам думи ... как може да си тръгнала с такова момче .. не, не главата ми не го побира. И що за човек може да те накара да правиш такива неща ... ужас.
    Добре, че сте се разделили и всичко е завършило добре ( поне според мен ).
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

мале мом4етата са страшно нещо но и ние не сме по-добре като им позволяваме да се държат така с нас и им играем по свирката
    П.С. ако бях на теб досега да съм му разкатала фамилията на тоя смотаняк
    I can't stop myself from loving you <3

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    мале мом4етата са страшно нещо
    общ знаменател>вас
    madafaka

И що за човек може да те накара да правиш такива неща ... ужас.

..и аз това се питах ;хххх

добре,че всичко приключи!!!
    Беше ти за мене и сестра

Тоя заслужава до бъде смачкан (сега аз говоря в буквалния смисъл) ... А другото което не мога да си представя е че ТИ си лапала на него (добре,нормално) но и на приятелите му ПОРАСНИ БЕ ... иди ми да те нпсувам,но няма да го направя,защото след всичко което ти е причинил не го заслужаваш,абе момиче той БУКВАЛНО се е подиграл с теб. Как може,просто не вярвам ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Re: Понякога си мисля..

..че той беше с мен само заради неговата изгода..

..ето я моята история до преди пет дена ходех с едно страхотно момче .. всичко беше чудесно ..три прекрасни месеца.. НО скъсахме понеже не угодих на неговата прищявка..искаше с*кс .. не мисля,че на 14 ( и три месеца) съм готова да правя секс.. какво ли не съм правела за него.. искаше да ме хваща за дупето пред всичките му приятели..добре примирих се.. искаше да ме споделя с тях ( буквално,каквото правех за него..той искаше и на тях да правя..включително и оралната любов ) .. и накрая ми писна.. заради него почти всички ме мислят за к*рва..не ме интересува хорското мнение,но тва е прекалено..скъсахме.. сега разправя,че ме е е*ал и ме е скъсал .. .. компанията ми знаят,че е така,но долявам все някакви съмнения от тяхна страна.. говорих с него,обесних му като човек,че не искам да говори така.. не ме разбра и продължи..загубих най-добрата си приятелка заради него......... не искам да го виждам..........нито да го чувам..........

... благодаря на всички дето прочетоха ...... просто исках да споделя...
    Евала ти правя .. Браво ! Малко са момичетата като тебе ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на SkylineDrift

Re: Понякога си мисля..

включително и оралната любов Confused ) .. и накрая ми писна.. заради него почти всички ме мислят за к*рва..
    Кво ,е ти ся остава да си го направила и ше избиеш рибата...

Като прочетох това, така ми се прииска да го набияяяя...Застани пред него с още няколко момчета и му кажи "Ей олигофрен ако не престанеш момчетата ще те бутнат в някоя дупка а лично аз ще ти напълня устата с кръв "!!! Да му е ясно, че не може да си прави к`вото иска с теб, не си курва от магистралата!!!!!!!
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    понякога седя и си мисля, а понякога просто си седя....

п.п. ако темата не е ебавка.. гадно.. и тоя е глупак, и най-добрата ти приятелка най-вероятно..
    ..не е ебавка..

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Може да няма опит, не и се карайте толкова. Предполагам че само те е използвал и когато си спряла да му угаждаш е решил че не те иска вече.
    .. така беше..искаше всичко да правя за него.. а той за мен нищо не правеше....... голяма глупачка съм била.........

Недей така...както казват ЛЮБОВТА Е СЛЯПА..
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от nikity9926
    Ами... кфо да кажа, освен че ти си виновна. Според мен ти сама си си причинила тези неща, защото си се съгласявала да правиш с*кс и други неща с приятелите му. Ако не си била съгласна с него е нямало да се стигне дотук. А и ако сега кажеш "Ако не се бях съгласявала щеше да ме зареже!" То това ще е много глупаво. Тази случка да ти е за урок!
    Не се е!!! Каза го! Четете мненията преди вашето, бе хора
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено е така.Твойта е вината, че си му се вързала.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз пък не ти се възхищавам. На какво да се възхищавам на това как си се връзвала на глупостите на някакъв тъпанар ли? Това едно момиче с поне малко достойнство не би го търпяла дори два пъти да го каже. Приятелите му да казват, че искат да спят с теб, той да им казва давай и много ясно, че ще излезеш курва. Пази си доброто име, момиче, веднъж развалиш ли го е много трудно да си го върнеш, да не кажа невъзможно

.. няма значение вече взех си поука от всичко станало..
    Беше ти за мене и сестра

и ти имаш вина, но все пак евала ти наистина! Горе главата и продължавай на пред! Покажи му, че не ти пука и не може да те нарани с глупостите, които говори - сам ще престане! а тези дето му вярват на него, а не на теб приятели ли са ти? - едва ли.. споко успех
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Цитирай Първоначално написано от Krasencety
    и ти имаш вина, но все пак евала ти наистина! Горе главата и продължавай на пред! Покажи му, че не ти пука и не може да те нарани с глупостите, които говори - сам ще престане! а тези дето му вярват на него, а не на теб приятели ли са ти? - едва ли.. споко успех
    това и правя .. не му обръщам внимание вече........
    Беше ти за мене и сестра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си