- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Понякога си мисля..
не ходя по гъзарчета и него не го мислех за такъв..това ми беше грешката..Първоначално написано от D0ubleDMG
Първоначално написано от dunce
искам психически да го нараня.. не физически.. не се занимавам с бойща![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
О,повярвай и психически ше му дойде.После стой гледай как отново разправя на всички,че е лайно и е излъгал за всичко свързано с теб.
![]()
Брях,брях
искам много да видя този моментПървоначално написано от Zarity
![]()
но не .. не искам бойща![]()
Беше ти за мене и сестра
ех тия "батковци" много знаят бе .. даже и на приятелите си те е предлагал? .. за такива само бой им е нужен!![]()
Хубавото от цялата история е, че не си изпълнила безумните му желания, че всичко е свършило между вас и да се надявам, че си си извадила поука от това ..![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
наистина си извадих поука !!![]()
Беше ти за мене и сестра
леле аз си мислех,че се шегуваш..тва е нереално :XПървоначално написано от elysunny
Беше ти за мене и сестра
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олеле Божеееееее тоя нормален ли е или има антенки на главата
Добре, и аз съм на 16 ( скоро 17 ) ама точно такъв случай не бях виждала .. Наистина шапка ти свалям, че не си преспала с него, щяло е да бъде още по-голяма грешка от самото ти търпение за глупостите му ..Колкото до слуховете - щом не обичаш побойща аз друг начин, освен да търпиш не виждам, игнорирай думите му, поне пред другите се прави ако не можеш наистина, но поне се опитай .. Успех и не се връзвай повече на такива педали ..
![]()
.. само болката е истинска ..
ии аз като разбрахх така реигирах ... ама т'ва е казвам ти пълна ДЕГРАДАЦИЯ .. и ти не си нито първата прееебана от някъвв ''батко'' нито последнатаа ... ще става се по-зле и по-зле !Първоначално написано от thedarkkiss
Просто нямам думи ... как може да си тръгнала с такова момче .. не, не главата ми не го побира. И що за човек може да те накара да правиш такива неща ... ужас.
Добре, че сте се разделили и всичко е завършило добре ( поне според мен ).
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
мале мом4етата са страшно нещоно и ние не сме по-добре като им позволяваме да се държат така с нас и им играем по свирката
![]()
П.С. ако бях на теб досега да съм му разкатала фамилията на тоя смотаняк
I can't stop myself from loving you <3
общ знаменател>васПървоначално написано от cinderella_gugutka
madafaka
И що за човек може да те накара да правиш такива неща ... ужас.
..и аз това се питах ;хххх
добре,че всичко приключи!!!
Беше ти за мене и сестра
Тоя заслужава до бъде смачкан (сега аз говоря в буквалния смисъл) ... А другото което не мога да си представя е че ТИ си лапала на него (добре,нормално) но и на приятелите му![]()
![]()
![]()
![]()
ПОРАСНИ БЕ ... иди ми да те нпсувам,но няма да го направя,защото след всичко което ти е причинил не го заслужаваш,абе момиче той БУКВАЛНО се е подиграл с теб. Как може,просто не вярвам ...
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Евала ти правя .. Браво ! Малко са момичетата като тебе ..Първоначално написано от thedarkkiss
![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
КвоПървоначално написано от thedarkkiss
,е ти ся остава да си го направила и ше избиеш рибата...
Като прочетох това, така ми се прииска да го набияяяя...Застани пред него с още няколко момчета и му кажи "Ей олигофрен ако не престанеш момчетата ще те бутнат в някоя дупка а лично аз ще ти напълня устата с кръв"!!! Да му е ясно, че не може да си прави к`вото иска с теб, не си курва от магистралата!!!!!!!
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Първоначално написано от thedarkkiss
Недей така...както казват ЛЮБОВТА Е СЛЯПА..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Не се е!!! Каза го! Четете мненията преди вашето, бе хораПървоначално написано от nikity9926
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Определено е така.Твойта е вината, че си му се вързала.
Аз пък не ти се възхищавам. На какво да се възхищавам на това как си се връзвала на глупостите на някакъв тъпанар ли? Това едно момиче с поне малко достойнство не би го търпяла дори два пъти да го каже. Приятелите му да казват, че искат да спят с теб, той да им казва давай и много ясно, че ще излезеш курва. Пази си доброто име, момиче, веднъж развалиш ли го е много трудно да си го върнеш, да не кажа невъзможно![]()
.. няма значение вече взех си поука от всичко станало..![]()
Беше ти за мене и сестра
и ти имаш вина, но все пак евала ти наистина! Горе главата и продължавай на пред! Покажи му, че не ти пука и не може да те нарани с глупостите, които говори - сам ще престане!а тези дето му вярват на него, а не на теб приятели ли са ти? - едва ли.. споко
успех
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
това и правя .. не му обръщам внимание вече........Първоначално написано от Krasencety
![]()
![]()
Беше ти за мене и сестра