- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамувам се да я поканя
Помогнете ми !!! От скоро харесвам едно момиче, пиша и по скайп, базикам я, но ме е страх да и предложа, защото ще ми се подиграват !
Как да постапя, да я поканя или да я оставя като приятел.![]()
Както се кани момиче на среща .. питаш я и толкова! Ако приеме хубаво ако не поне си опитал!! ..
а щом те е страх от мнението на околните смятай дали изобщо си заслужава да правиш каквото и да е след като се влияеш от другите ..![]()
Ааадски тъпо и безмислено е ..
колкото до срама .. от него файда НЯМА!!![]()
Освен аз да я поканя вместо теб?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Моля!Първоначално написано от xPafx
![]()
Покани я, от опит глава не боли.
I'm inlove with a criminal...
Недей...хващай камиончетата и върви си играй...докато не ти порастнат топки не се занимавай с жени само ще се излагаш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ПФ на колко си годинки.Защото аз като бях 5-6 клас ми се подиграваха че харесвам момиче.Ако толкова те е срам не я кани и без това ти е рано
Ама защо ще ти се подиграват, ако й предложиш? Извинявай, ама ТЕ да не са с гей-съзнание, че се подиграват на такива нормални неща или просто са още дечица?Първоначално написано от cr0s
Good luck, Bad luck, Luck...
Eй, мъжки, вземи я покани и не се интересувай от мнението на другите. Ако те са още деца и не знаят какво искат ще ти се подиграват. Те сами показват колко струват..Пък за момичето--не се притеснявай..
![]()
В такъв случай цъкай си WOW/CS/random PC game и няма да имаш проблеми в живота. Пробвай пак след 2-3 години, когато си порастнал на акълПървоначално написано от cr0s
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ох боже! Стегни се и и предложи, знаеш ли по колко време ви чакаме, а за вас все пречка има..Ако ти се подиграват кажи им да си буднат "необходимото" мнение отзад, че те няма ли някога да имат гаджета, или някой в света е умрял защото е предложил?!ПРЕДЛАГАЙ не се колебай
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Еми .. някой път като си попишете ..
предложи и да идете на кафе ау ..
ако приеме .. значи може би малко поне те харесва.
ако не .. здраве да е![]()