Първоначално написано от
smileisthebestcover
Здравейте! Преди 30 дни тръгнах с едно момиче.Започнахме да си пишем повече месец преди да станем гаджета.Прекарвахме часове в скайпа без да пропуснем ден. Имахме страшно много общи теми и ни беше много забавно. Всичко изглеждаше ОК. А тя имаше повече от година сериозна връзка и си мислех, че няма да излезе нищо,няма да го зареже заради мен, което е и нормално.. Но виждах, че ми дава поводи за да си мисля, че ще стане..И стана..Първите дни всичко беше добре..С вече бившия и приятел са в едно даскало и няма начин да не се видят..а те го правеха доста често, защото той продължаваше да я търси..той я обърквал винаги когато се видели в училище, защото и говорел разни работи..опитва се да я целуне..Тя ми казваше, че иска да е с мен и аз и вярвах!Мислех си,че той ще спре.. Но на нея все повече започнаха да и се връщат спомените от предишната й връзка. Мислех си, че двамата ще успеем да преодолеем този проблем, но не стана така. Тя реши да не ни мъчи и двамата и се разделихме. Ходехме само 2 седмици.. Аз предполагах, че ще стане така, но все пак супер много я харесвам и искам да съм с нея. Попитах я, дали ще се върне при бившия й и тя ми каза изрично, че няма такива намерения. Просто спомените не я оставяли и нейната негативна енергия се прехвърляше и на мен.Знаех, че е объркана много в този момент и се опитва да вземе правилното решение и за 3-мата и тя избра да е сама..Но в крайна сметка стана така че се събраха със бившия и приятел..Примирих се със решението , но НЕ СПИРАХ да мисля нон стоп за нея..за това как е тя, какво прави, как се чувстваи т.н..Тя също казваше, че не спира да мисли за мен..Това ме объркваше и мен..И въпреки това тя беше с него..Поговорихме си и решихме да си останем приятели без караници и такива глупости, но все пак исках да си я върна.Супер много я харесвам и искам да бъда с това момиче..Тя има нещо което другите нямат..За 2 седмици успях да се привържа към нея, така както към никоя друга до сега..Не спирам да мисля за нея и в момента въпреки, че от 15 дни сме разделени.. Според вас как да действам оттук нататък?