.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ПАНИКА

Супер фен Аватара на brokeninside13

ПАНИКА

Абе хора....От както стана тва земетресението в Чили почвам да се панирам Все си мисля "леле ако тука стане земетресение кво да правя до коя стена да застана...коя врата?!?!?" Понеже 2012 идва и по принцип тва не го приемам на сериозно, но като гледам колко земетресения има в последно време и почвам да се филмирам.... Кво да правя, дайте някви съвети

успокой се на първо време не му мисли какво ще стане през 2012 ... живей си живота
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Не се плаши нема да стане. Ако стане не мисля че ще искаш да стоиш до стени. А тва в чили мисля че беше направено нарочно.

Цитирай Първоначално написано от Zod
    Не се плаши нема да стане. Ако стане не мисля че ще искаш да стоиш до стени. А тва в чили мисля че беше направено нарочно.
    е как ще се предизвика земетресение и то нарочно
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Мега фен Аватара на xoxi
    Не му мисли много. Слушай повече добри новини
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Callisto
    Не се плаши. Не го мисли това с 2012г. Това са просто глупости. То имаше и слухове, че сме щели да умрем преди 20 години, после през 2000....така като гледам още сме живи..., а какво са тези глупости с маите...какво като календара им свършва 2012г? На кой му се е занимавало да прави календари до 10000 година например? Самите ние правим календари за 2 или 4 години най-много занапред...това значи ли, че след 4 години ще умрем само защото не сме направили такъв календар?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: ПАНИКА

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Абе хора....От както стана тва земетресението в Чили почвам да се панирам Все си мисля "леле ако тука стане земетресение кво да правя до коя стена да застана...коя врата?!?!?" Понеже 2012 идва и по принцип тва не го приемам на сериозно, но като гледам колко земетресения има в последно време и почвам да се филмирам.... Кво да правя, дайте някви съвети
    Колежке ... навярно знаеш че земетресението се предизвиква от разместване на земните пластове ... така разместването се получава при по голямо натоварване , и има си и такива зони които ги наричат Земетръсни , София също е земтръсна зона но епицентъра се измества на 100 150 киломтра от земетрсъната зона ... така че при нас е малко вероятно да стане земетресение или по-точно с такава степен на друсане .. спокойно !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Няма страшно, както казаха по-горе, вероятността да ни разлюлее мощно земята, е много малка. България обаче и без силни земетресения например по пътищата изглежда така, сякаш наистина ни е разтресло здравата някое .

Цитирай Първоначално написано от TERIER4ETO
    успокой се на първо време не му мисли какво ще стане през 2012 ... живей си живота
    Определено си живей живота и не мисли за лоши неща.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Спокойно,до 2012 си има още 2 години!
    Пък и за всичко ние сме си виновни

Мега фен Аватара на iiordanova
    В началото и аз се филмирах! Но си казах : " Абе , какви са тези глупости дето ги мисля.. , от много мислене ще взема да се побъркам!"
    И не обръщам внимание на това вече.
    Каквото има да става ще стане.
    И да го мисля , какво променям освен , че аз ще се притеснявам ?
    Ако има да се случва нещо през 2012 ще се случи. Ние и да ревем и да мислим , каквото и да направим не може да спрем съдбата!

Град
    in my weird world
    тука не може да стане чак такова земетресение
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мерси много на всички Вече съм по-спокойна
    Аз си знаех че в БГ няма как да стане голямо земетресение, нооо...

Много си зле мила, много.

Въобще не виждам за какво толкова се бе претеснила.Много е малко вероятно такова нещо да се случи в България.За 2012 това е пълна глупост медииде го правят само за сензация и за да стряскат невинните хора като теб. По скоро от тези непрекъснати катастрофи по улиците и наводнения можем да умрем отколкото каквото и да е било друго бетствие.Живей си живота и каквото има да става то ще стане. Пък и не е хубаво да почваме да се тяхкаме и ривем вместо да се забавляваме и трупаме спомени.

Цитирай Първоначално написано от Freddiee
    Много си зле мила, много.
    Нали...мила?!

няма какво да се притесняваш.. нищо няма да стане .. тва за 2012 са глупости .. но дори и да беше истина не го мисли .. днес в даскало госпожата ми по география каза ,че някой ден можело да гръмне морето имало няква такава хипотеза.. ако .. там някакъв газ достигнел до повърхността и морето щяло да гръмне .. то ако се притеснявахме за всички такива неща щяхме да сме се побъркали..

2012 ... тва е най-голяма глупост на земята
    Не знам .. не ми се вярва да стане нещо тогава ... а що се отнася до земетресенията - да, и аз се плаша наистина..
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

успокой се бе! изпусни парата, изпуши един кос
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си