- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време ще чакате?!
Колко време (най - много) бихте чакали вашето момиче (в по - редките случаи момче), когато сте й/му пръв/първа?!
[(при положение, че го/я обичате!)]
п.с. Не съм сигурна дали има такава тема, аз лично не съм засичала отдавна ..
чаках 4 месеца приятелката си преди да го направим и на двама ни ни беше за 1-ви път
Горе долу отговорът се крие във въпроса.При условието [(при положение, че го/я обичате!)] - колкото е необходимо ако ще това да са 1-2 годиниПри другото положение не вярвам някой да чака повече от 3-4 седмици и да не атакува настоятелно
![]()
с едно момче бяхме заедно година и половина и накрая не го направихме, но се обичахме. Дано тва ти отговаря.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
До трета-четвърта среща,ако съм го набелязала за крайно сексуален обект.
Говорим принципно за месеци около половин година максимун,но се съмнявам момче да чака толкова,за да ми пусне,ако сме във връзка.
Всичко зависи от настояването,ако не отваряте темата
не ти се натиска и няма някакво сексуално влечение от страна на двамата или единия е чака.
Ако и двамата са много сексуални,макар и девстевни ще мине по малко време.
Ако са срамежливи и двамата ще мине повече време.
Ако единият е нахакан,а тя срамежлива,ако го накара да чака много той ще я зареже.
Миии .. с момчето, с което съм сега, аз съм му първа, но той нямаше нищо против да опитаме 20тина дни след като тръгнахме.. Момче все пак, с нужди.![]()
I'm inlove with a criminal...
Една седмица,майна![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Колкото се наложи ... на момента нищо не става ... това си е сериозна стъпка все пак ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Същата работа и при мен ^^Първоначално написано от Jessie
Аз и първия ми се чакахме взаимно 9 месеца, бяхме и двамата девствени. Накрая аз почнах да давам зор![]()
На сегашния ми приятел съм му първо гадже, той уж е малко затворен в себе си, но започна да ми налита на втората седмица. Тогава аз не бях готоваИ си беше шок за мен, така , че не мога да говоря за изчакване от моя страна.
Иначе, за мен секса е много важен елемент от една връзка. Има достатъчно хора , които да ме уважават , които да споделят моите интереси , с които се чувствам добре. Така, че гаджето на първо време е за секс, все пак не смятам да се задомявам.
Макар, че за сегашния ^^ не важи същото . Той ми стана страшно добър приятел. Говорим на един език , имаме еднакви интереси , сходно мислене и аз се чувствам перфектно с него . Не мисля, че шяхме да бъдем толкова близки , ако не правехме секс. Защото секса понякога отваря врати за още по - дълбоко опознаване на душата на другарчето. Щом си споделил с него нещо такова, значи си готов да откриеш сърцето си пред него .
Та за изчакването - така и така с моя се познавахме от 3 години , бегло , бързо задълбочихме връзката си .
Силно се надявам това той никога да не го прочете (той влиза тук чат-пат като му пратя линк за забавна тема ^) , звуча малко наивно ^^
Съжалявам , че се поувлякох![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Все още не съм срещнал момичето,но ще чакам колкото е нужно!![]()
Може ли да попитам на колко си?!Първоначално написано от Jessie
По снимката съдя, че не си на повече от 14
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ако я обичаш - чакаш колкото е нужно
Ако не - не повече от месец
Правила няма. Обикновено се случва когато и двамата го искате
Колкото време е необходимо... не ми пречи особено много....
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
първо да кажа, че не очаквах да сте толкова добрички в отговорите си, което може само да ме радва!![]()
иначе от прочетеното до тук ми направи впечатление, че поне половината момчета са отговорили "колкото трябва" .. от мен имате едно голямо браво! =D>
обичам когато съм изключение!!Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
Чаках почти 8 месеца, накрая искането стана взаимно![]()
Но мисля, че не мога повече, почва да изчезва момента след определено време.
А сега след като съм го правил вече и ако трябва пак да чакам, повече от 2-3 месеца едва ли, че даже и те са много май..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
От опит:Първоначално написано от ReachlessGirl
Ако е девствена чакам и години. АКО, ОБАЧЕ ВЕЧЕ ГО Е ПРАВИЛА ДОБРОВОЛНО С ДРУГИ, а аз трябва да чакам, чакам има-няма 2 срещи. Просто не обичам лицемерието и игричките.
Good luck, Bad luck, Luck...
Мислиш, че си късметлийка, ама в един момент ще му се качиш на главата с твоите "изисквания". Твоето не е за гордост, напротив - клони към притеснителност.
Познавам такива случаи като твоя без хепи енд.
И от много чакане след време вече спира да ти бъде тръпка, свикваш, че за теб отново няма удоволствие. Или другия вариант е, от толкова чакане си втълпяваш, че ще е неще специално, интимно, страхотно, а като го направиш си леко разочарован, щото се оказва, че не е толкова приказно, а си е нормален момент... Особено за човек, пък който вече го е изпитвал.. то за него няма нещо кой знае какво специално, просто чака, ли чака...
Има един момент, в който човек след време приема нещата като даденост и не им се радва толкова
В момента коментираш след всеки, че си била късметлийка, ала-бала, ама реално не бих искал да имам връзка с момиче като теб, трудно е и натрапчиво.
Самоуспокояваш се и ти става хубаво, че еди какво си, пича те подкрепя а-у, ама ше дойде един момент, който ще бъде предел и интереса му ще се изхаби.
Та това е, за "великия" момент.. Първия път ще отмине и ше се забрави с времето, по-важно е да си доставяте удоволствие, да ви е хубаво, да помните моментите след това и да давате най-доброто, а не да се пазите от него и да го правите натрапчив спомен. Реално нищо не печелиш, ако искаш да разбереш дали човека те цени и е за теб, не е точно това варианта според мен, това е средството да го спечелиш, да му се отдадеш, стига да знаеш как да го направиш правилно.
Удоволствието не е да се пазиш от някой еди колко си време, удоволстието е после да му се отдаваш.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
супер точно !!Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
MakeMeLaugh, мислех си на дъълго и на широко да ти разкажа как стоят нещата между мен и него, защото все пак като страничен човек можеш да дадеш коментар, мнение, но не е сигурно, че ще си прав (както и в случая) .. но се отказах по простата причина ,че ти не си него! (мисля, че това е достатъчно за всичко, което изписа) ..
п.с. Темата не я пуснах за себе си, а за да разбера вашите гледни точки по темата така, че няма смисъл да се коментира моята връзка!