- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време ще чакате?!
Отговаряш и реагираш типично, като девойката, която споменах горе (дадох за пример връзката им, задушаването , ограниаването им и т.н.)
Че по тази логика - ние всички не сме него, какъв е смисъл да ни слушаш, слушай какво ти казва милото... В момента ти четеш избирателно.
И аз мислих да не пиша в темата ти, щото знаех, че няма да искаш да повярваш какво пиша и нямаше да се съгласиш с мен, ама реших да бъда оптимист, пък да вземеш да послушаш думите ми, но уви...
По принцип хич не съм лош психолог в истинския живот, препрочети още няколко пъти нещата и ги запомни, не са казани наизуст
Нито ти писах ей така, щото искам да ти направя гадно, напълно безпристрастно и обективно беше.
Нека да направим експеримент - нека всяко момче/мъж да прочете поста ми горе и да каже колко % е верен, ама наистина да се замисли и да изчислим. Женските мнения да не се вземат, тука се засяга мъжката психика все пак.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ем нормално... все пак обичаш момичето, а не п'утката й... и ако си държиш на нея ще я чакаш и 10 г... и няма ти прави впечатление...Първоначално написано от ReachlessGirl
Лично аз държа на приятелката си и я поставям винаги пред мен... първо е тя после съм аз... : )
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ами ще кажа нещо дооста изтъркано, но в момента за мен единствено то има значение .. той е различен!! Плюс това за каквото и да е (свързано с мен) НЕ бих взела на предвид мнения на непознати хора!Първоначално написано от MakeMeLaugh
ии да, ако не му вярвам, на кой друг да се доверя??
А за останалото .. приемам мнението ти, но само като нещо странично!![]()
Ако бях момче щях да чакам колкото се наложи! времето няма змачение ако обичаш човек!![]()
Когато от чешмата капе вода в една чаша... чашата се напълва и една капка е предостатъчна за да прелее водата....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Моля да отчетем и още един момент. Има си пичове, които чакат, АМА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СИ ИМАТ СЕКС-ПАРТНЬОРКИ, БЕЗ ГАДЖЕТО ИМ ДА ЗНАЕ...И така, наистина, може и 20 години да чакат. Въпросът е дали това чакане устройва гаджето. Мисля, че в повечето случаи - не...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Не слагай всички "чакащи" под общ знаменател ..Първоначално написано от gir
![]()
Това, че почти всички смятат изневярата за по - лесен начин си е техен проблем!![]()
Тогава ти за какво създаде темата?Първоначално написано от ReachlessGirl
Да го защитаваш постоянно или да разбереш какво може да стане, дори с различните понякога.
Запази го различен, не си го 'разваляй'
Хем те боли - хем те сърби.
Нямаш нужда от тема ми се струва (не го казвам с цел да я заключа).
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
.. за да разбера различните гледни точки на останалите БЕЗ да са насочени по - специално към мен!!Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Аз имам желание към теб още от както разбрах,че си момче.
Сексуално желание,апетит,който може да бъде запълнен.
Готов ли си да ме чакаш,докато намеря начин да стигна до теб и обладая???
Значи, ако човек чете внимателно това, което пиша ще разбере, че съм тайпнал "има си пичове", което означава НЯКОИ ОТ ТЯХ ВСИЧКИТЕ. Определено няма да си помисли за поставяне под "общ знаменател", "коренуване", "косинус" и др. математически проблемиПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Колкото до изневеряващите, докато чакат...проблеми имат, но само, ако хванат някоя "венерология" или ги изловят в крачка...И пак НЕ ВИНАГИ, защото има момичета (рядко, но има), които дават пълна сексуална свобода на гаджетата си. Други пък правят "отворена връзка" и ... да не изброявам, но комбинациите са различни.
Така че, това което аз исках да кажа е, че ИМА ИСТИНСКИ ЧАКАЩИ, НО ИМА И ФОРМАЛНО-ЧАКАЩИ (т.е. изневеряват, докато им дойде реда, а и, НЯКОИ след това пак си изневеряват, защото не могат само с една).
Това са истините от живота...
Good luck, Bad luck, Luck...
Ако не си развиеш специалноста тя се губи
така е с работата
тата е с любовта.
Ти си знаеш,но внимавай...
Понеже темата се е превърнала в "лична драма".,направи му на пича поне една свирка, да не вземат да му гръмнат топките!![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
дали не съм го написала а?Първоначално написано от niquetamere
![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
Факт! Но последните 10 поста са само за различния ти приятел.
По темата: Винаги съм бил коректен в това отношение и съм чакал колкото е било нужно.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Мене ме чакаха 3 седмициБях девствена,но никога не съм разчитала на принцове и принцеси и ''прекрасния'' първи път....
Та колкото е нъжно,едва ли някой си е казал ''Тва момиче ще го чакам точно 14 дни и половина и ако не ми пусне..:Д ''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
..еми ще се наложи да ме чака още няколко месецаа![]()
и мисля,че не е притропал
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
ше те чакам, не са бойне съм толкоз загорял
пък и те обичам ПРЕКАЛЕНО многоооо
![]()
![]()
![]()
Ае чурче, така като гледам от колко време си регнат и колко си посещавал форума, яко те блъскат хормоните... ще я чакаш още малко докато си легнеш и пъхнеш ръката в гащите ...Първоначално написано от DemonchY
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
![]()
![]()
![]()
![]()
не можах да се сдържа ;д
Всъщност за какво го караш да чака толкова много?
Какъв е ефекта?
Какво е удовлетворението?
Знаеш, че му правиш тъпо на момчето и го мъчиш да те чака и го проумяваш и пак го правиш, а нали е различен, той е уникален за теб? какво повече искаш?
Сама ти ми се струваш вече оплетена и объркана в капризите си..
MakeMeLaugh казах вече .. не искам темата да е се превръща в лична, нито бих споделила тук неща, които са само за мен и него! ..
Само не разбрах защо толкова ти е любопитно?![]()
Първоначално написано от MakeMeLaugh
НаПЪЛО СЪГЛАСЕН СЪгласен съм с мейк ме лаугхтпопринцип и аз не обичам много да чакам но сега вече чакам около 9 месеца но не и е проблем защото я обичам и разбирам че все още не е готова за това така че по накой път трябва да се правят и изключения аз например бих чакал още година као се наложи - не ми е това проблема просто я обичам и виждам че и тя изпитва същото към мен но просто не е готова за това та с 2 думи исках да кжа ако и от 2те страни има силни чувства и дори желание но от една страна има и страх небихте ли изчакали замислете се
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Търпение,търпение,търпение ...
Чакането си е чакане,но никой няма да те чака вечно,които и да е,колкото и специална да си.Все някога ще дойде моментът да предадеш девтвеноста си и колкото повече остаряваш толкова повече губиш...