Отговаряш и реагираш типично, като девойката, която споменах горе (дадох за пример връзката им, задушаването , ограниаването им и т.н.)
Че по тази логика - ние всички не сме него, какъв е смисъл да ни слушаш, слушай какво ти казва милото... В момента ти четеш избирателно.
И аз мислих да не пиша в темата ти, щото знаех, че няма да искаш да повярваш какво пиша и нямаше да се съгласиш с мен, ама реших да бъда оптимист, пък да вземеш да послушаш думите ми, но уви...
По принцип хич не съм лош психолог в истинския живот, препрочети още няколко пъти нещата и ги запомни, не са казани наизуст
Нито ти писах ей така, щото искам да ти направя гадно, напълно безпристрастно и обективно беше.
Нека да направим експеримент - нека всяко момче/мъж да прочете поста ми горе и да каже колко % е верен, ама наистина да се замисли и да изчислим. Женските мнения да не се вземат, тука се засяга мъжката психика все пак.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮