Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
Цитирай Първоначално написано от gir
Моля да отчетем и още един момент. Има си пичове, които чакат, АМА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СИ ИМАТ СЕКС-ПАРТНЬОРКИ, БЕЗ ГАДЖЕТО ИМ ДА ЗНАЕ...И така, наистина, може и 20 години да чакат. Въпросът е дали това чакане устройва гаджето. Мисля, че в повечето случаи - не...
Не слагай всички "чакащи" под общ знаменател ..
Това, че почти всички смятат изневярата за по - лесен начин си е техен проблем!
Значи, ако човек чете внимателно това, което пиша ще разбере, че съм тайпнал "има си пичове", което означава НЯКОИ ОТ ТЯХ ВСИЧКИТЕ. Определено няма да си помисли за поставяне под "общ знаменател", "коренуване", "косинус" и др. математически проблеми
Колкото до изневеряващите, докато чакат...проблеми имат, но само, ако хванат някоя "венерология" или ги изловят в крачка...И пак НЕ ВИНАГИ, защото има момичета (рядко, но има), които дават пълна сексуална свобода на гаджетата си. Други пък правят "отворена връзка" и ... да не изброявам, но комбинациите са различни.
Така че, това което аз исках да кажа е, че ИМА ИСТИНСКИ ЧАКАЩИ, НО ИМА И ФОРМАЛНО-ЧАКАЩИ (т.е. изневеряват, докато им дойде реда, а и, НЯКОИ след това пак си изневеряват, защото не могат само с една).
Това са истините от живота...