Хилари може би на всички ни е толкова любопитно защото във всяка тема го споменаваш и вече ставаш банална. Чакай си там и си мълчи. Не разбирам какво се правиш на компетентна и си мислиш че всичко знаеш като си девствена. Вярвай ми знам от личен опит че след като го направиш гледната ти точка за мнооого неща ще се промени.

Аз лично нямам проблем с чакането но знам че не бих искала да чакам много. Още с първия ми приятел бях след 2 месеца напълно готова да го направя но той си имаше причини да не иска. Със сегашния изобщо не сме чакали но и двамата си знаехме че е нещо много специално това между нас и няма смисъл. Според мен всичко си е до човек и до връзка. Ако и двамата го искат нека го направят. Ако единия не иска то трябва да има причини за това и те да бъдат достатъчно сериозни. На мен би ми било обидно гаджето ми просто ей така да ми се дърпа. Смятам че и за момчетата не е по-различно. Уж си има приятелка, уж се обичат, уж връзката им е стабилна и сериозно ама той не я привлича сексуално Пак казвам ако има основателни причини (независимо от какво естество) то тогава нещата са други. Ако обаче е ей така заради "принципи" или защото "иска да го направи на еди колко си години" или защото "трябва първо да са еди колко си месеца заедно" еми не мерси!