- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа?
Правили ли сте секс на плажа?Ако да хареса ли ви ,разкажете нещо...
Да,правил съм и ми влезе пясък в гъза.
Секс на плажа... Кажи мацко 'де ти влезна песък ... Разбра ли?
It's too late...
на плажа несъм ама в палатка съм![]()
съжалявам за неграмотното писане :Д
Да, еми беше... малко готино. Пясъка обаче... Не е важно, тогава си прекарах супер![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Не съм,ама ми е мерак....хората са казали,че най-добрия секс е,когато ти е овъргалян (пениса де) в ситен морски пясък!![]()
е това вече ще болиПървоначално написано от Doga
![]()
да, изживяването беше яко ма после 1 месец имах пясък по всички възможни дупки, чак в ушите човечедоста разгорещен беше, ако се чудите как ми е влязъл чак там.
хехееее...Абе за вас хавлии няма ли?Аз съм правил на плажа на Иракли-беше страхотно само дето май прекалихме с мацката и сме заспали така както сме се чукали
На сутринта много ме базикаха,ма пък на мене си ми беше перфе!
![]()
аз на плажа във Варна го правя) всяко лято ако има навити мацки или гаджето като имам такова као е навито
)
А и не само лятото го правя и на плажа и из морската![]()
охааа супер е няма да съжалчваш .. внимавай с пясъка ... но все пак знай по време на секс не мисли за нищо![]()
Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!
по добре камък в обувката отколкото песъчинка в презерватива..
мм не съм .. чесно казано не ми се и иска ;д
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Заради такива като бях на 6 годинки щях да се одавя...Не е ли малко кофти с тоя пясък в неподходящи дупки...
Nike...
тфа лято дето мина за малкоо .. е нищо нали идва друго (незнам голям мерак ми е Sex on The Beach )![]()
Kakво да ти кажа-като опиташ и ще искаш и пак и пак...Няма по яко нещо от секса на открито/респективно плажа -луна,звезди али бали.Правил съм го и под едно дърво докато валеше и мога да кажа че беше доста въбуждащо...
Все още не съм, заради описанието на хора които са го правили. Пясъка жули ячко. Виж на полянка в горичкаПървоначално написано от Devil69
![]()
ооо нямам търпение да дойде лятото. с гаджето ми сме се зарекли, че ще го направим на плажа!и как ще ти влезне пясък ако сте на одеало? :P
ex аз още не съм изпитала секса дори а какво остава за на плажано пък това е нещото което съм се зарекла че все някога искам и ще направя
![]()
Мне,,нямам и желание след думите на някои тук..![]()
готино е дааНа някой шезлонг примерно (малко ръбесто е де ) или на някои скалички...или във водатаааа ооо мирише на лято
![]()
Let the psycho plays with you...
не не съм и не бих искала! то това не е работа. да ти влезе пясък на места за които дори не си подозирал че съществуват!ужас!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
С риск да се повторя -абе за вас одеала/хавлии нема ли бе???![]()