.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ескапел..

ескапел..

Исторята е следната:
    -на 20,12,2009 ми свърши цикъла (до тук вс.ОК)
    -на 15.01 правих секс и едва ли му се слуша на някои как и защо е станало но приятеля ме свърши в мен!
    -без никакво колебание 11часа след акта пих ЕСКАПЕЛ!!!
    -4\5 дни по късно цикъла ми доиде (беше си нормален...)
    -някаде към средата на фев. се прибирах от училище и докато си се возих в метрото ми прилоша...прибрах се и повърнах...същия ден отидох на лекар и без никви прегледи ми изписа нещо за имунната система и това беше за тогава повече не го мислих
    -преди няколко дена получих прокървяване което беше много малко
    -направих си тест и показа отрицателен
    -в момента точно имам неща като бяло течение
    -И ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕ М ИДВА ВЕЧЕ плус минус 50дни...така де пих хапчето доиде ми а пък сега ми закъснява....
    -----------------------------------------------------------
    даваите савети... :S:S:S:S:S:S:S

Re: ескапел..

Цитирай Първоначално написано от eroganse2009
    Исторята е следната:
    -на 20,12,2009 ми свърши цикъла (до тук вс.ОК)
    -на 15.01 правих секс и едва ли му се слуша на някои как и защо е станало но приятеля ме свърши в мен!
    -без никакво колебание 11часа след акта пих ЕСКАПЕЛ!!!
    -4\5 дни по късно цикъла ми доиде (беше си нормален...)
    -някаде към средата на фев. се прибирах от училище и докато си се возих в метрото ми прилоша...прибрах се и повърнах...същия ден отидох на лекар и без никви прегледи ми изписа нещо за имунната система и това беше за тогава повече не го мислих
    -преди няколко дена получих прокървяване което беше много малко
    -направих си тест и показа отрицателен
    -в момента точно имам неща като бяло течение
    -И ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕ М ИДВА ВЕЧЕ плус минус 50дни...така де пих хапчето доиде ми а пък сега ми закъснява....
    -----------------------------------------------------------
    даваите савети... :S:S:S:S:S:S:S
    Че не си бременна от тогава е ясно. Нещо друго си се разболяла. И не е задължително да е заради секса. Според мен - пълно медицинско изследване, за да си спокойна.
    Good luck, Bad luck, Luck...

А на колко години си ако не е тайна?Това може да се дължи на нередовен цикъл...

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Най-добре отиди на лекар, за да знаеш със сигурност. Според мен не си бременна, но определено трябва да разбереш причината , поради която ти закъснява, защото 50 дни никак не са малко ... Успех

Според мен е от хормоналната бомба Ескапел..Почвам да се притеснявам когато другите имат сериозни проблеми,иди на лекар задължително отново :S кажи на родителите си

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SilverBrilliance
    Най-добре отиди на лекар, за да знаеш със сигурност. Според мен не си бременна, но определено трябва да разбереш причината , поради която ти закъснява, защото 50 дни никак не са малко ... Успех
    +1

Тези хапчета най - често причиняват хормонален дизбаланс ( ако мога така да го кажа), но преди всичко това е на псих. основа иди на лекар и като се успокоиш всичко ще се оправи

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    има голяма вероятност да е от хапчето, на мен и в двата случая когато гопих ми разбърка цикъла..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    значи все пак хапчето е ефективно не забременяваш

Ъъ хапчето не е ли за 18+ (не съм сигурна но май така беше)...как си го пила като си на почти 17? Може и на това да се дължи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си