.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Шампоан

Голям фен

Шампоан

Знам, че има такива теми, но всяка коса е различна ... Имам гъста коса ... не е нито мазна, нито суха ... омазнява се естествено, но това е от пубертета ... иначе никога не съм имала мазна коса ... проблемът е, че много цъфти и краищата са леко сухи ... не използвам често преса и не я третирам постоянно с пяна ... шампоанът ми е на свършване и искам да си взема някой, който може да ми подхрани косата и да намали цъфтенето ... чакам вашите предложения

Супер фен Аватара на nymphadora
    Шампоана няма да ти намали цъфтенето.Вземи си спрея на Gliss против цъфтене на връхчетата

И аз не мисля, че шампоан ще ти оправи връхчетата.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Да, цъфтеж не се оправя със шампоан.За това ти препоръчвам кристали за коса, според мен те са най-ефикасни.Даже май скоро имаше такава тема.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    най-добре си вземи масло от пшеничен зародиш на Икаров и си намазвай с него връхчетата 2-3 часа преди да си измиеш косата не е скъпо и помага
    а за шампон можеш да си вземеш на Soyss Nutrition Oil Care или Elseve total repair 5
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на sunshine955
    шампоана няма да намали цъфтенето .. трябва да слагаш нещо на връхчета против цъфтене .. аз ползвам на ейвън серум за сухи краища доволна съм ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На Елсев розовия за омазняваща се коса,но за краищата си вземи кристали за коса,или маска за коса на Lorys с змийско олио

Ходи по-често на фризьор. А сега задължително отиди. Цъфнали краища не се поправят..

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Определено трябва да се ходи по - често на фризьор. Но все пак трябва да се взема някакъв продукт, който да забавя (ако е правилно да се изразя) появата на цъфтежа.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен
    Отиди на фризьор и си вземи шампоан и балсам на Gliss za цъфтящи връхчета. Аз започнах да ги използвам и не съм се подстригвала от 2 месеца, косата ми не цъфти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си