Знам, че има такива теми, но всяка коса е различна ... Имам гъста коса ... не е нито мазна, нито суха ... омазнява се естествено, но това е от пубертета ... иначе никога не съм имала мазна коса ... проблемът е, че много цъфти и краищата са леко сухи ... не използвам често преса и не я третирам постоянно с пяна ... шампоанът ми е на свършване и искам да си взема някой, който може да ми подхрани косата и да намали цъфтенето ... чакам вашите предложения![]()
Шампоана няма да ти намали цъфтенето.Вземи си спрея на Gliss против цъфтене на връхчетата
И аз не мисля, че шампоан ще ти оправи връхчетата.![]()
Да, цъфтеж не се оправя със шампоан.За това ти препоръчвам кристали за коса, според мен те са най-ефикасни.Даже май скоро имаше такава тема.![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
най-добре си вземи масло от пшеничен зародиш на Икаров и си намазвай с него връхчетата 2-3 часа преди да си измиеш косата не е скъпо и помага
а за шампон можеш да си вземеш на Soyss Nutrition Oil Care или Elseve total repair 5
Humans need fantasy to be human.
шампоана няма да намали цъфтенето .. трябва да слагаш нещо на връхчета против цъфтене .. аз ползвам на ейвън серум за сухи краищадоволна съм ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
На Елсев розовия за омазняваща се коса,но за краищата си вземи кристали за коса,или маска за коса на Lorys с змийско олио
Ходи по-често на фризьор. А сега задължително отиди. Цъфнали краища не се поправят..
Отиди на фризьор и си вземи шампоан и балсам на Gliss za цъфтящи връхчета. Аз започнах да ги използвам и не съм се подстригвала от 2 месеца, косата ми не цъфти.