- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам *ужас*
Здравейте,
моя проблем е следния:
ужастно съм срамежливаако може да се нарече проблем де.
Ето какво се случва: излизам с братовчедите/брат ми и с тяхната компания ( и момичета и момчета) и после някой ми иска скайп и иска да излезем. До тук добре, но после, като излезем си гълтам граматиката и не знам какво да кажа, седя най-много по 30мин на такива "срещи". Да, имам приятели момчета, но те са ми просто прители и не ме е срам, да им споделя/кажа нещо, защото ги познавам от повече време.
Та въпроса ми е: Какво да правя на такива срещи, защото когато не казвам нищо ( от срам и от притеснение ) кой знае момчетата какво си мислят след това.
пп: Темата НЕ Е ебавка.
пп2: 8-ми клас съм.![]()
Може би не си още готова за срещи,или просто не си срещнала подходящия![]()
Спокойно,колкото по-голяма ставаш,толкова по-безсрамна ще си![]()
Първоначално написано от nymphadora
![]()
Брях,брях
Преодолява се! А момчето не трябва ли малко или много да те предразположи?! И аз съм такъв тип момиче, беше абсолютно същото. Ще си позволя да разкажа, за да ти дам пример![]()
Запознахме се в скайп-а (колкото и тъпо да звучи).Разбрахме се да излезем, но аз съм много срамежлива и като знаех, че ще прецакам всичко се дърпах много и все пак той ме навиИзлезнахме и се спекох, но той по някакъв начен ме предразположи и се отпуснах
Стана голям кеф
Както виждаш и момчето има голяма роля
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ми..Де да знам ..
аз го имам тоя проблем първите 5 мин. после се отпускам .. и става лигня
![]()
Не сте си допаднали.Аз излизам така с момчета от и-net и с 4 от тях нямаше какво да си кажем мълчахме повече не поисках да ги видя, но с другия 5тия си допаднахме не млъкнахме и още се виждаме.
е, защо седиш само по 30 минути? ти какво очакваш- още със ''здрасти''- то да се разприказвате ли? съветвам те да си дадеш зор и да оставаш докрая на срещите, макар и да ти се иска да си тръгнеш на 20-тата минута. би трябвало към средата вече ледовете да се поразчупят и да се поразприказвате. разбира се, много важно е и на какро момче си попаднала. аз съм срещала толкова спрели, че и с ченгел не можеш да им изкараш думите от устата. не мисли, че само в теб е вината, ако не ти се получава. и бтв колкото повече излизаш по срещи, толкова по- лесно ще ти е и ще се отпускаш все повече и повече. не се бой, просто се опитай да се забавляваш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ще отчая приятеля ми, ако му кажа товаПървоначално написано от nymphadora
А не, милият ми
![]()
Ами не си гълтай езика, не приемай нещата толкова насериозно. Ако трябва приеми, че не сте на среща, а просто като приятели. Говори това, което говориш и с другите ти приятели.![]()
Случва се момичета на твоята възраст да се срамуват ще видиш след време,че няма да ти прави никакво впечатление![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мъничка си още и не си разбрала, че от срама файда няма!![]()
След някоя и друга година ще поспреш с гълтането на граматиката ..![]()
Трябва да разбереш какво точно те притеснява. Има нещо, което те смущава и то се крие в самата теб. Но само ти може да разбереш какво е. Иначе бих могла да ти напиша сумати хопитези от какво е срамът, но всеки път всеки си има своя индивидуална причина.
При мен например срамът при първи срещи беше дали няма да ме помисли за смахната (щото аз съм си странен човек), но съвсем се онеправда тоя мой срам, повечето, с които излезнах, ме харесаха именно заради това, че съм различна.
Първоначално написано от ReachlessGirl
^^ Така си е !
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
представяи си 4е сте просто приятели,ня мисли дали ще те хареса,отпусни се все едно си с приятел.
Благодаря на всички.
пп: Точно ме е страх, да не ме помислят за луда защото всички казват, че съм няква откачалка и ме е страх да не сгафя нещо.
Просто се успокой..
Попитай го как е,как върви живота му/училището или тем подобни - след това разговора сам по себе си ще продължи..
Както казаха преди мене:
От срама файда няма..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
отпусни се просто .......![]()
One 4 the money , two 4 the show
какво да ти кажа... Свикваш и тва еПървоначално написано от TheOnee
Няма невъзможни неща...
да слуша
А може да не у теб проблемаможе и другия човек да го има същия проблем
![]()
100-150 грама водка ти е решението на проблема![]()
Първоначално написано от doni89
![]()
![]()
а иначе.. зависи и от човека с когото си .. ако нямате общи теми нормално е .. а иначе това притеснение ще мине.. не се притеснявай
NAPRAVIL TI E MAGIQ MRUSNIKAПървоначално написано от annabelJB
![]()
![]()
И аз съм откачалка и дива и щура ама понякога се стъписвам щото си викам да не изцепя нещо тъпо.Първоначално написано от TheOnee
Ако съм с момче ,което чувствам само като приятел съм супер ама ако го харесвам се притеснявам![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от doni89
Хахаха Съгласен съм и волумето на махhttp://vbox7.com/play:acf90f92
да си хвърли черния дробна кучето![]()
![]()
Една от задачите ни, когато заведем момиче на среща, е да я накараме да се отпусне и да загърби срама![]()