- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам *ужас*
бе кво се притесняваш бъди себе си и на мен ми казват че съм откачалка кат ме фанат лудите ма не се притеснявам да не сгафя нещоПървоначално написано от TheOnee
Така и трябва. Момичетата са си по-срамежливи. Ако момчетата не се постараят да ги заговорят, да завържат диалог, да създадат приятелство, кой друг?Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Като излизаш по-често ще свикнеш. Пък и мен ме кефят срамежливите и такива дет се изчервяват![]()
Също така на теб ти трябва да изглеждаш добре, нищо друго не трябва да правиш като излизаш с тях.
Е най-баналното,което мога да ти кажа е ,че няма от какво да се притесняваш,защото трябва въпросното момче да хареса не някой друг,а самата теб..дори и да си `откачалка`![]()
Лесно е всички да ти кажем да се отпуснеш и да не мислиш много много,но наистина знам колко е трудно да се направи това в действителност.Все пак обаче се опитай да подходиш към момчето като към приятел..може би така ще ти е по-лесно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
леле и аз почнах да пиша тука...
еми мога да те посъветвам нещо, като спечеш яко, опитай се да го попиташ с какво обича да се занимава, за хобито му, всеки обича да говори за това, което обича да прави през свободното си време. В повечето случай при момчетата са: спорт, коли, компютри... дори и да не ти става ясно можете да си намерите обща тема за разговор покрай неговите приказки, ако не станат нещата поне да не ти остане некаф гаден спомен, ами един нормален разговор... пък ако не стане здраве да е ти си още малка.
ПП: Ако нещо не се получава, по принцип би трябвало проблема да е в момчето, защото той трябва да поеме някакъв контрол над нещата, да ги направлява ако има намерение да става мъж![]()
щом е лесно, казвай му гоПървоначално написано от TheOnee
![]()