.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Хора имам ПРОБЛЕМ ..

Имах едно гадже.. Но така се стекоха обстоятелствата, че нещата се обърнаха срещу мен .. ... Бяхме се разделили, не след време решихме само да се целуваме ии.... без да имаме отношения... Но една вечер тя ми каза че всичко е приключило ... Тогава реших да не се разправям. Спрях да обръщам внимание, нито здрасти да казвам, нито да я поглеждам .... ноооооо не беше само това .... БиВшАтА ми се оплакала на няколко момчета.. Един ден след училище, точно когато излизах от вратата, ме чакаха едни доста странни физиономии (разбира се познавах ги ! не са от тези които си поплюват). Всъщност, първо беше само един, но как стана така, че после дойдоха 20 човека да гледат "боя", който така и не се състоя ... Разминах се лекичко.. Унижих се публично като и се извиних за нещо което така и не съм направил. Но неразбирам защо стана така ... Аз не съм я обиждал никога нея, а в един момент всичко стана така че аз съм я наранил и онижавал ............ ХОРА НЕЗНАМ К`ВО СТАНА АМА ДАЛИ МОГАТ ДА МЕ НАШАМАРАТ ЕДНО ХУБАВО .... ЩОТО ДОСТА НАРОД МИ СЕ КАНИ АМА СЛАВА БОГО НЕ МЕ ПИПАТ .... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СА ДОСТА ПО ГОЛЕМИ ..... ?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Големи и прости, опитват се да те сплашат. Вероятно приятели на някой, който се мисли или води за настоящо гадже на бившата ти. Не им обръщай внимание, пък ако ти скочат на бой можеш само да бягаш. Или пък носи тръба или бокс със себе си за всеки случай. Счупиш ли главата на първият скочил, никой друг няма да ти посегне. Ще си се защитил, пък и дори следствие да се заведе срещу теб, в България винаги можеш да се оттървеш с условна присъда за средна телесна повреда, а и взимайки предвид, че сигурно нямаш навършени 18 дори ще прекратят делото с някаква символична глоба. Защитавай се!

Град
    Varna
    Ами сподели с някой учител и с познати, които да се опитат да ти помогнат. Честно да ти кажа и аз не разбрах какво си направил след като тя се е опитала да прекрати това... Така де попитай я защо е потъпила така. Може би когато ти е казала, че всичко е свършило е искала да види дали ще страдаш,сигурно те харесва и се е оплашила, че ще те изгуби (макар, че това си е прекалено) Ами не знам... Попитай я, разговаряй с нея и може да ти обясни или нещо подобно.
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Хора имам ПРОБЛЕМ ..

ами да прави сте. но по големи са от мен. да не говорим че повечето са доста здрави .. по добре е да си обирам парцалите и да се изнасям по най-бързия начин.. с майка ми и бащами наскоро почнах да разговарям по такива проблеми .. може би заради възраста ми ... се пак още съм дете ...

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Сори ама тая явно е тъпо ку*венце и само си гледа кефа. Всичко е било, за да има цирк.

Ако бях на теб щях да направя всичко, за да намеря хора, които да ме защият. Неква банда така да се каже.

Хора имам ПРОБЛЕМ ..

и аз това си мислех.. познавам народ и аз. попринцип избухвам много ..... и не се оставям ама реших да смена тактиката ... да видим к`во ще стане иначе хубави отговори ми давате .... МеРсИ

Тая е тъпа къ*ва по думите на twilightHeart Оставия тая Барби xD Пробвай да поговорите ! А и неси струва да си патих от такава . . . !

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Момичето е търсило твоето внимание макар и по невероятен глупав начин... но виж са тва с боя по добре.. поговори с тези които са ти се заканили и им обесни ,че нищо не си направил поне това не включва бой... а ако се случи така ,че това не помага... се защитавай до колкото можеш и потренирай някой спорт с бойни изкуства карате бокс ... ако проблемат е много сериозен разбира се
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си