- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В даскалото!
Хобили ли сте на училище без сутиен лятото и как ви възприемат така останалите, учителите и момчетата, защото опредилено си личи?
Ходила съм. Не е много приятно, защото като видят, някои започват да се смеят и гледат странно.
аз попринцип си хода без сутиен, ма може би щото съм момче![]()
сега сериозно! пробвай бе!
Аз бих се радвал ако ходите без сутиен![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Определено би зарадвала момчетата, но хората ще те зяпат доста странно и има голяма вероятност после да участваш в не един мокър сън![]()
А по темата: да ходила съм, но блузата беше такава, че не си личеше особено![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Имаше едно изследване, че мъжете са по-здрави, когато гледат цици по еди-си-колко време дневно. Помислете за нас малко![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е,аз лятото не знам да се ходи на училище![]()
иначе да,ходила съм
![]()
и аз и азПървоначално написано от Chacho
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Да..
Никой не ме зяпа странно или пък не ми казват нищо
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Айде бе, жертвайте е за нас!Първоначално написано от Chacho
Колкото по-тънки блузки обличате, толкова по-здрави ще бъдем...
![]()
Абе вие момчетата най-много ще се кефите без дрехи да ходим...Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
По темата-не ми се е случвало.Но като бях 6 клас едно момиче(доста надарено за възрастта) беше без сутиен.Пролича си като я напръскаха с вода...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше голям смях! Естествено момчета я бяха намокрили..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ходим си, понякога има нужда от разтоварване.
А хората си гледат ли..гледат и обсъждат ли...обсъждат, но на кой му пука?![]()
Естествено, вървим в тази посока, но с малки стъпки. Трябва някой да направи група "Жени без сутиени" в шитбук.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Не съм ходила без сутиен, но до миналата година в класа ми едно момиче въобще не обличаше такъв, а беше доста надарена.
Момчетата я гледаха странно, бъзикаха се, а момичета клюкарстваха.
Това е от страна на наблюденията ми, иначе... опитай, ако искаш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Без сутиен ... на даскало ... не, не мога да си се представя![]()
![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Аз няма да имам нищо против да ходите без сутиен,дори ако може и без дрехи ако не сме нахални
+1 . Особено ако няма в час по физическо, когато подскачаме насам-натам, гледката е забележителнаПървоначално написано от YourBrutalNightmare
...
Ако искаш да приличаш на разпасана курва - ходи. Отдавна не е модерно да се ходи с къси потничета. То е ясно, че момчетата само това чакат. Колкото по разсъблечено толкова по-добре. Иначе не съм ходила без сутиен, нямам и намерение. Не е в стила ми. А и съм виждала момичета, и изобщо не е привлекателно.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еее, недей тей де, колкото по-малко, толкоз по-добре.
(Иначе си права)
Да, вие само да видите по така и мандалото ви хлопва направо![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И това ли и е начина да покаже колко е надарена? Баси смешката ..
една съученичка на сестра ми беше отишла и момчетата са и са подигравали че гърдите и приличали на чушки
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Кога един мъж е готов за секс? Ако диша. От личен опит гарантирам.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
А не знам, дали са излезли от мода късите потничета, но определено са секси.![]()