- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Летен лагер
Всяка година лятната ваканцията я прекарвам на село.Тотално ми писна,кокошките не могат да заменят PS3,PC,PSP и всички останали конзоли пред които прекарвам времето си.И реших нещо да се разнообразя.На 12 години съм и досега никога не съм ходил на лагер.Интересно ми е и искам да ви попитам за някой такъв.Да ми предложите нещо забавно, КЪДЕТО Е СИГУРНО ЧЕ ЩЕ ХОДЯТ ХОРА и то доло-доре на моята възраст, да не отида където ще сме 2-ма човека на кръст или някви супер малки, или обратното супер големи.НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ В ЦЕНАТА.
Виж в училището си.
Или някъде в читалищата попитай..има летни лагери..![]()
Я бягай, бе - на 12 PS3.![]()
Ааааа забравих да ви кажа, че в моето училище не организират подобни неща, а между другото съм от варна ако ще ви помогне някак тази информация.
Запиши се на зелено у-ще (ако още има такива), ще ходите из планината да учите растенията, да берете гъби и да спите по палатки
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да ти кажа, щом искаш сам да отидеш, от варна някой лагер, няма да намериш, защото и аз съм от там, а има само лагери от варна само от училищата, а ти каза, че ще ходиш сам. Затова можеш да потърсиш зелени училища .. а защо не отидеш с родителите си? Сам така, да не познаваш никой и да отидеш някъде.. незнам ти си решаваш, но аз в интернет гледах зелени училища, но мисля, че са за груша ученици.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нее точно обратното НЕ искам да ходя самПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Зелено училище, организирано от туристическа агенция, често е равно на хотелче/хижа в Банско/нейде случайно сред планината, но оттам нататък може и да си играеш ПСП-то в стаятаПървоначално написано от Romance
Рядко случаят ще е такъв, че да усетиш мястото и половината от което предлага извън доброволния затвор
Има и други.
В НПОто, с което се занимавам, работим точно по програми за "учене чрез преживяване" сред природата. Миналата година съм участвал в три лагера, един от които водих предимно аз. Под вр.Мальовица. Ама работим по натоварени програми и първоначално всички реват, че не им остава време да поджиткат на телефоните/ПСП-тата/лаптопите, които са помъкнали; да си "поговорят по женски" няколко часа в хижата; да се изпонапиват редовно... После повечето не искат да си ходят.
Разликата е в това: дали ще попаднете на организация, която само урежда разходката и събира парите или на хора, които го правят с някаква цел - образователна/развлекателна и т.н. Съветът е да искате подробна информация за минали "зелени училища", какво обещават да се случи, ама конкретно. Т.е. предварителна програма искайте и после настоявайте за нейното спазване.
пък!
хора продължавайте с отговорите нещо секнаха
Исках да ти кажа, че неможеш да отидем сам на някой лагер. Трябва да бъдеш с някого, затова казвам, че зелени училища са за група ученици, а и повечето екскурзии от Варна за да посещаваш обекти и пак неможеш сам да отидеш. Вашите надали ще те пуснат с приятели, затова сега докато не е късно, организирайте някъде почивка с класа, ако искаш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
http://www.britanica-edu.org/public/...cle_show&id=61Първоначално написано от rooney894
С добри впечатления съм останал от летните им лагери. Е, беше преди много, много години де. Изчуваше се английски, но не през цялото време естествено. Беше забавно и не е като в затвор. Ще прекараш времето си с връстници, ще изучавате планината, ще плувате, ще спортувате... Ще ти остава и много свободно време да си цъкаш на PSP-то ако не си намериш гадже по време на лагера...Ще ти останат приятни преживявания, даже на 10-я ден ще изпитваш носталгия и няма да ти се прибира.
А дааа и аз много си търса лагер .. ама индувидуален,за 2 души .. ама не искаме с организатори а там с други хора![]()
ти не може да си подредиш мислите, ама искаш на лагер да те пуснат.Първоначално написано от raliichkaa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и що не?Първоначално написано от SolusChristus
Не е казало детето, че е ходило да бачка за да си го купи.
Аз така ходих миналата година с бившия. Имаше си закуска, обед и вечеря.Първоначално написано от raliichkaa
Не познавахме никой, но се позабавлявахме няколко пъти с децата - 4-ти клас, много беше яко.
Ходихме с 6-то училище - София и нямахме никакви задължения или ограничения естествено, то и това беше условието. /но ние сме над 18 г./