Здравейте.
Не знам дали си спомняте предишната ми тема,но ето накратко за какво се говореше там-За човека когото обичам,този който не ме обича,който ме използва само за секс,когото деля с много други...
И тази тема е за него.Такаа послушах съветите ви и се разделих с него беше ми добре,чувствах се спокойна.Но един ден той пожела да се видим,уж да говорим.И аз се съгласих.Тогава решихме да се виждаме само за секс,поне докато аз не си намеря някого...и това се случи.В живота ми се появи едно прекрасно момче,което държи на мен.Но е от София,а аз от Варна.Казах му че съм си намерила друг и искам да спрем да се виждаме и да си останем приятели и той се съгласи.Но започнахме да си говорим,да си припомняме изживяното,а когато го попитах дали имам шанс да бъда с него ми каза че е много объркан,засега иска да е само секс,но след време тази връзка да се развие.И аз си помислих че го казва само за да ме задържи,но той не казва нищо ако не го чувства или мисли.Ако иска секс може да го получи не само от мен.
И сега не знам какво да направя.След 2 седмици другото момче си идва във Варна,а аз не знам с него ли да бъда,да чакам бившият (който може никога да не реши какво иска от мен) или да остана сама.Моля ви посъветвайте ме защото всичко ми е много объркано