.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Можеш да бъдеш истински в един фалшив свят, но трудно!
    Колкото и да отрича, всеки човек, малко или много му пука за хорското мнение в някоя сфера на живота му.
    Важно е обаче, да няма вманиачаване, защото все пак живеем за себе си, не за мнението на някой друг, което в чести случаи може да не е реално, а плод на някакво друго чувство (завист, злоба и т.н).

zdraveite na vsichki

Predvaritelno se izvinqvam che e na latinica nqmam BG bukvi!Az lichno sym ot tezi 1% vingi se dyrja kakvato sym si i moje bi zatova nqmam pochti nikakvi priqteli no tezi koito me obichat i poznvat znaqt che ne sym tolkova losha za kolkoto me mislqt vsichki ostanli

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Вярвам в себе си най много все пак аз знам кво е най добро за мен.Само аз си знам кое за какво го правя така че не виждам смисъла да се правя на друг за да съм удобен някой.Слагаш ли маска значи хората около теб не харесват и обичат това което си всъщност а това на което се правиш и това си е много жалко реално погледнато.Да се правиш на друг е коплекс подтикнат от желанието да си в центъра на вниманието Аз държа до мен както се казва да има дори и само 1 човек но истински.Пък и мразя да съм в центъра на светлините по се кефя да съм този който дърпа конците зад завесата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от sexymen8934
    ВИ СЕ СТЕ МНГО ГОРЗНИ
    а ти май си много неграмотен така де,като сме я подкарали така да не се лъжем.
    по темата-можеш да бъдеш...стига да имаш силен характер и да си знаеш цената няма да позволиш на общата маса да те претопи

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Винаги съм се стремяла да съм себе си,пък и маска не би ми отивала...Наивна съм,като дете и вярвам...От много време се опитвам да оправя минусите си,но е трудно.Важно е,че знам силните си страни и ги използвам.Исками се да можех да променя някои неща,но и т'ва няма как да стане.Нямам и грам намерение да се променям,заради някой си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си