- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На кой спортист се възхищавате най - много и защо ?
Francesco Totti - Никога няма да предаде любимия си отбор.
НЕФТОХИМИК
Стивън Джерард - знае, 4е се раз4ита на него и е готов да помогне на отбора си![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Dexter Jackson той е моят ИДОЛ ~~ се пак е 3ти в Света...и най-вече зариди огромната му предмишница (happy)
аз лично на тоя от аватара ми, здрав и гъвкав, какво повечеПървоначално написано от Warren
![]()
n00bs
Лионел Андрес Меси , защото въпреки проблемите, които е имал с ръста си, той показва, че е един от най-големите гении, които някога са играли и е ГОЛЯМ човек !
Христо Стоичков , защото е единствения българин печелил златната топка, бил е част от любимия ми отбор - БАРСЕЛОНА и част от националния ни отбор от '94 г.
Roy Jones, един от тримата най-големи боксиори за мен. Много красиво се бие! ;p
Ryan Giggs -edva li shte ima otnovo nqkoga futbolist,s tolkova uspehi v futbola legenda za mene
Спас Делев - това момче има голям потенциал да се превърне в бъдещата ни световна звезда. А най-вече го харесвам, защото се бори до край и в най-тежките ситуации е готов да помогне.
Давид Вия - щото е Господ.
офтопик- кво е тва гейче в подписа на selenasky?
Коби Браянт - най-великия баскетболист,много хъс има в тоя човек,именно за това му се възхищавам!![]()
Fedor Emelianenko щото ги тръшка наред![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Майкъл Джордан, израстнах с него и великите му постижения.
От футболистите уважавам много Дейвид Бекъм, Райън Гигс, Зинедин Зидан. И тримата са легенди на футбола, и са прекалено велики, за да има нужда от "защо".![]()
Badr Hari {} // David Beckam и още много други футболисти
Мухамед Али - не човек, великан
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Батето, защото освен, че е бивш ватерполист, е дал на спорта в България толкова, колкото никой скоро време няма да даде...
Да не говорим, че е изпил толкова, колкото никой в скоро време няма да изпие.Първоначално написано от Bimmer
![]()
или пък за всичко, което прочетем в "уикенд" ; )Първоначално написано от Grudi_SeXa
Кристиано Роналдо. Фернандо Торес. Стивън Джерард. Лионел Меси. Уейн Рууни.
Зинедин Зидан. Йохан Кройф.
все големи имена във футбола.
Рафаел Надал от тениса.
[b][i]Espa
Федор Емилианенко и Мирко Кро Коп това са за мене най-добрите в ММА
Фьодър Емиленко от ММА,Виталий Клчко бокса,Майк Тайсън,Мохамед Али,Роки Марчиано,Юсейн Болт,Джордж Форман,Веселин Топалов.
Бас Рутън - оттегли се, но голямо свине беше![]()
![]()
Ранди Коутур - страхотна техника, кефи ме![]()
Емиленко и Мирко Филипович са машините на Европа, много са луди
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ланс Армстронг!Според мен той е най-големия спортист, защото като вземем в предвид през какво е минал и видим какво е постигнал в колоезденето.Аз лично много му се възхищавам !
мии
Бербатов, Дрогба и Руни.
От баскетбола Dwight Howard- защото въпреки, че е висок има огромен отскок и го доказа в dunck contest 2008
Derrick Rose - http://www.youtube.com/watch?v=bNOig4NePS4 това го доказва
а да и още един българин Матей Казийски![]()
![]()
Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!
Ханибал (стрийт негрото![]()
)по-добър от него няма