- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На кой спортист се възхищавате най - много и защо ?
hristo stoichov... psuva poveche ot vseki deto poznavam![]()
![]()
Lionel Messi. Всеки, които е гледал мача Арсенал - Барселона може да го потвърди!![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Дан Колов - най-великият българин!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Райън ГИГС! Любимият ми футболист в любимия ми отбор. Около 20 години в ЕДИН ЕДИНСТВЕН отбор, не го е предавал никога. Направил е толкова много за него и още прави. Всеки, който е запознат с него просто ще разбере защо е любимият ми спортист изобщо. Най-великият е .. Жива Легенда .. от тук нататък каквото и да се каже за нещо, ще бъде малко ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
Torres !
Неговия начин на игра ме възхищава.Човека си знае работата ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Mirko Filipovic - Cro Cop
Моя идол.. за мен той е най - великия кик - боксйор.. може по статистика да не е най - добрия, но най - ми харесва начина му на игра, стила му, и изобщо какъв човек е.. има победи над едни от най - добрите в света.. за съжаление вече не се състезава..много неща съм чел и гледал за него и за мен той е номер 1!
![]()
П.П.: Имам и много други любими кик - боксйори, но Мирко си е Мирко..![]()
Мирко още се състезаваПървоначално написано от AnonimKiss
![]()
Абсолютно същотоПървоначално написано от bloodyred
![]()
Lionel Messi --- za6toto e nai dobriq
i sym golqma fenka na bar
Христо Стоичков ; Серена Уилямс ; Стефка Костадинова ; МАРИЯ ГРОЗДЕВА ; Детелин Далаклиев ; Лео Меси ; Шумахер ; Хамилтън ; Йордан Йовчев.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
мисля , че на Fernando Torres и на Ronaldinho - брилянтно боравят с топката и забавляват зрителя
В момента на Лионел Меси. Уникален усет за играта. Прави неща, които никой до момента не е правил. Дай боже да има подобни спортисти и от България. Засега има такива кадри, но да видим как ще се развиятСъщо така на Рони О'Съливан, който не знае той е снуукър играч. Геният на снуукъра в момента според мен.
![]()
Дан Колов - Балканският лъв. Прочут из целия свят.
Зинедин Зидан - идолът ми за халф
Лев Яшин
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Michael Jay White - 7 черни колана в Shotokan, Tae Kwon Do, Kobudo, Goju Ryu, Tang Soo Do, Wushu и Kyokushin Karate ... останалия коментар е излишен...
Леброн Джеймс.. вижте защо http://www.youtube.com/watch?v=9-9TAoPPgKQ&feature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=nGmal...eature=related
Обещанието е учтива форма на отказване.
и Валентино Роси (MotoGP) :P
ronaldinho,защото се забавлява на терена и кобето![]()
Ayrton Senna, защото е бил изключиелен пилот, човек и личност
Фьодор Емеляненко, защото в този спорт се изисква да си много повече мъж, за да победиш отколкото в който и да е друг !
Този който не пада, не се изправя.
C. Ronaldo![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
сега малко дълъг лист от мене:
лека атлетика:
- Usain Bolt
- Maurice Green
- Blanka Vlasic
- Yelena Isinbayeva
- Ивет Лалова
- Стефка Костадинова
(Причините са ясни- това са сред най-уникалните хора на планетата, чиито постижения са.. извънземни..)
волейбол:
- Български Национален отбор по Волейбол (Ц. Соколов, М. Казийски, А. Жеков, Т. Салпаров, В. Николов, М. Ананиев и др.)
тенис:
- Роджър Федерер
- Ким Клайстърс
- Елена Дементиева
- Анди Родик
други спортове: М. Фелпс, Х. Стоичков, Д. Марадона
Тези хора заслужават възхищение.. според мен..)
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..