.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Когато той е влюбен в бившата си...

Много го обичам, но той мен не... Никога няма да ме обикне така както някога е обичал първата си... Понякога имам чувството, че като се оглеждам в очите му виждам нея дори и да не я познавам. Все си мисля, че още е влюбен в нея макар и да казва, че я мрази, защото много го е наранила. Дайте съвет... какво да правя, когато той обича бившата си, а не мен?

Мега фен
    Град
    <3
    Брей...ясновидка...виждала бившата в очите му.. бляя какви лигавщини.

Какво можеш да направиш ти? Нищо. Не можеш да му кажеш "Не обичай". Дори той не може да си го каже.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Ако я обича,не можеш да направиш нищо.. И все пак имаш ли основания да си мислиш,че я обича или просто това са твои страхове?
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Какво можеш да направиш ти? Нищо. Не можеш да му кажеш "Не обичай". Дори той не може да си го каже.
    +1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Почти винаги е така с първите. Чувала съм, че първата истинска любов е най-искрена и силна и се помни за цял живот, независимо от обстаятелствата на раздялата и т.н. Не можеш да направиш нищо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Супер фен
    Можеш само да се надяваш да те обикне.Дори той самия е безсилен в този случай.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Колкото и да ти е гадно се откажи ,няма смисъл само да се измъчваш. Особенно ,ако са били заедно дълго време ,и са се обичали - на него ще му трябват години за да я забрави ,а не мисля ,че би искала да му бъдеш утешителна кърпичка в продължение на години .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Е няма как да му заповядаш да спре да я обича ..
    Колкото и да го обичаш явно за теб място в сърцето му няма ..
    Приеми го или продължи да се измъчваш с напразни надежди ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    нищо друго освен да се примириш не можеш да направиш и да се надяваш някои ден и тои да те обикне.Сама можеш да решиш дали си залужава да го 4акаш....

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    нищо не можеш да направиш
    If I played you like a toy?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Какво можеш да направиш?
    Така става като се прекъсне, когато е силно. Винаги остава недоизживяно. За цял живот дори.
    Ако си бяха ходили заедно без да имат кой знае колко проблеми, любовта им щеше да отмине, щяха да се разделят и спомена лека-полека да избледнее.
    Но понеже очевидно още е пазил силни чувства към нея, когато са имали проблем и са се разделили, ще си остане така - недоизживяно. И винаги ще има въпросът "Ами, ако не бяхме еди-какво си, щяхме ли да останем заедно още дълго?"
    Не можеш да се прибориш с това, а и не си ти човекът, който трябва да се прибори с това. Само той може да го направи.
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    защо ли си мисля,че почването на нова връзка преди да загърбиш старата е много нездравословно-твоят случай ясно показва защо...гадно е когато има ппотърпевши и наранени

Град
    там някаде
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Почти винаги е така с първите. Чувала съм, че първата истинска любов е най-искрена и силна и се помни за цял живот, независимо от обстаятелствата на раздялата и т.н. Не можеш да направиш нищо
    +1 така е аз моита първа ' любов ' доста дълго я помних и винаги сравнявах другите с него,но тфа беше преди доста време.Найстина не можеш да напраиш нищо освен да чакаш и да бъдеш търпелива.

Град
    ForSaken city (:
    Шут0

чак да я виждаш през очите му .. глупости
    щом си сигурна,че я обича разкарваш го и готово... щом още мисли за бившата си не е удачно да е с теб.. никой не иска да е номер 2,затова бъди силна и вместо да се измъчваш от факта,че тя все още има любовта му минаваш към следващия..

Постоянство и търпение
    колкото и да е вглъбен човек в миналото си и в нещастни любови или подобно нещо, идва миг, в който започва да осъзнава и оценява това, което има в настоящето. И оттам тръгват нещата.

Въпросът е колко време ще му отнеме на твоя да си стъпи на краката и да прогледне както трябва. И до какво време на теб ще ти се занимава
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ДжойнтЛенД
    питай ванга
    One 4 the money , two 4 the show

Re: Когато той е влюбен в бившата си...

Цитирай Първоначално написано от veron4ety
    Много го обичам, но той мен не... Никога няма да ме обикне така както някога е обичал първата си... Понякога имам чувството, че като се оглеждам в очите му виждам нея дори и да не я познавам. Все си мисля, че още е влюбен в нея макар и да казва, че я мрази, защото много го е наранила. Дайте съвет... какво да правя, когато той обича бившата си, а не мен?

Не си внушавай неща, без да имаш доказателства. С времето ще те обича повече, ако си точното момиче, от което се нуждае.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си