- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато той е влюбен в бившата си...
Много го обичам, но той мен не... Никога няма да ме обикне така както някога е обичал първата си... Понякога имам чувството, че като се оглеждам в очите му виждам нея дори и да не я познавам. Все си мисля, че още е влюбен в нея макар и да казва, че я мрази, защото много го е наранила. Дайте съвет... какво да правя, когато той обича бившата си, а не мен?![]()
Брей...ясновидка...виждала бившата в очите му.. бляя какви лигавщини.
Какво можеш да направиш ти? Нищо. Не можеш да му кажеш "Не обичай". Дори той не може да си го каже.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако я обича,не можеш да направиш нищо.. И все пак имаш ли основания да си мислиш,че я обича или просто това са твои страхове?
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Почти винаги е така с първите. Чувала съм, че първата истинска любов е най-искрена и силна и се помни за цял живот, независимо от обстаятелствата на раздялата и т.н.Не можеш да направиш нищо
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Колкото и да ти е гадно се откажи ,няма смисъл само да се измъчваш. Особенно ,ако са били заедно дълго време ,и са се обичали - на него ще му трябват години за да я забрави ,а не мисля ,че би искала да му бъдеш утешителна кърпичка в продължение на години .![]()
Е няма как да му заповядаш да спре да я обича ..![]()
Колкото и да го обичаш явно за теб място в сърцето му няма ..![]()
Приеми го или продължи да се измъчваш с напразни надежди ..
нищо друго освен да се примириш не можеш да направиш и да се надяваш някои ден и тои да те обикне.Сама можеш да решиш дали си залужава да го 4акаш....
нищо не можеш да направиш
If I played you like a toy?
Какво можеш да направиш?
Така става като се прекъсне, когато е силно. Винаги остава недоизживяно. За цял живот дори.
Ако си бяха ходили заедно без да имат кой знае колко проблеми, любовта им щеше да отмине, щяха да се разделят и спомена лека-полека да избледнее.
Но понеже очевидно още е пазил силни чувства към нея, когато са имали проблем и са се разделили, ще си остане така - недоизживяно. И винаги ще има въпросът "Ами, ако не бяхме еди-какво си, щяхме ли да останем заедно още дълго?"
Не можеш да се прибориш с това, а и не си ти човекът, който трябва да се прибори с това. Само той може да го направи.
защо ли си мисля,че почването на нова връзка преди да загърбиш старата е много нездравословно-твоят случай ясно показва защо...гадно е когато има ппотърпевши и наранени![]()
+1 така е аз моита първа ' любов ' доста дълго я помних и винаги сравнявах другите с него,но тфа беше преди доста време.Найстина не можеш да напраиш нищо освен да чакаш и да бъдеш търпелива.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
чак да я виждаш през очите му .. глупости
щом си сигурна,че я обича разкарваш го и готово... щом още мисли за бившата си не е удачно да е с теб.. никой не иска да е номер 2,затова бъди силна и вместо да се измъчваш от факта,че тя все още има любовта му минаваш към следващия..
Постоянство и търпение
колкото и да е вглъбен човек в миналото си и в нещастни любови или подобно нещо, идва миг, в който започва да осъзнава и оценява това, което има в настоящето. И оттам тръгват нещата.
Въпросът е колко време ще му отнеме на твоя да си стъпи на краката и да прогледне както трябва. И до какво време на теб ще ти се занимава![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
питай ванга![]()
One 4 the money , two 4 the show
Първоначално написано от veron4ety
Не си внушавай неща, без да имаш доказателства. С времето ще те обича повече, ако си точното момиче, от което се нуждае.
Good luck, Bad luck, Luck...