Не знам дали темата е за тук...Може за другите да звучи безмислено,но за мен има смисъл...Ако искате я изртийте...
Защо все на мен?Защо трябва аз да обичам животните?защо трябва да искам да порменя света?Защо трябваше да спасявам гълъбите като малка,да се радвам като отлетят и да ги чакам да се върнат?Защо трябваше да имам собствено животно?За да може да страдам след като го изгубя?защо трябваше да срещам онази кучка?Защотрябваше да я гледам макар и навън две години,а после тя да изчезне?Защо след като се престраших и взех пак животинче вкъщи трябвше да намеря още едно,но да не може да спася и него?Защо вместо да осиновя куче всх от магазин?Защо пак се опитах да помогна на едно бездомниче и после страдах?Защо трябва да страдам за всяко едно добро,което се опитам да направя?Всъшност добро ли правя или само развалям и провалям?Защо взех птички?Защо страдах пак след като осиноввих коте?Не е ли добра постъпка?Не трябва ли да се гордея с това,че обичам животните?За всяко взето животинче аз страдам...Защо?Всеки ден се питам защо,а отговор така и не намирам...