.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Здравйте моля ви за помощ относно съседи...

Значи историята е следната от много време тормозят целия вход с цепенето на дърва в мазата си ... Целия вход е слизъл да им прави забележка и те нищо ... ходих до кварталния каза да отида до пожарната или до общината, отидох до пожарната направиха им проверка и какво казаха от пожарната (еми дарвата не задраствали изход и не пречели на никои пак с шумът нямало такъв закон за да ги глобят...) Общината същата история без коментар съм, просто само се ядосвам тука и другите съседи и те... защото канти кат за световно направо незнам какво да правя а идеята ми е... да им направя гаден, мръсен номер, ако някой има някакви идеи моля да ги сподели тук (или ако има и друг вариант също писах и на господари на ефира ама и те нищо... Благодаря) извинявам се за грешките... моля да има коментари по темата...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    къв е твоя номер?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    къв е твоя номер?
    gsm? ili az kakvo izmislih...

Голям фен Аватара на Stellsy
    Охх тия съседи. Аз живея в къща и да ти кажа е по-зле. Съседите ми са под всякаква критика. (по-глоямата част от другата страна на улицата) Точно пред нас има стругар и всичките му клиенти си паркират колите пред нас. Пред гаража ни. Обмисляме да сложим табелка "ГАРАЖ!!! Не паркирай, пукаме гуми!" И не само това постоянно чука, поправя, лепи.. грррр такъв шум се вдига, че лятото дори от 2 го 4 неможеш да легнеш да спиш. Ужасни са........ Не ти препоръчвам да им правиш гадно, за да не ти направят те на теб.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Абе вие на колко години сте?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Кви са тези простотии,номера и нз си какво,убий ги,за да не пречат на никой...не са единствените,които си цепят зимата дървата в мазето,в на приятелките ми блоковете е пълно с такива хора,ако на вас ви се налагаше,едва ли щеше да е проблем
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен

Re: Здравйте моля ви за помощ относно съседи...

Е, те какво да не би да имат 90 кубика дърва ?! Все ще ги нацепят, да ,супер дразнещо е,ама все пак сте съседи и ако вземете да си отмъщавате ... А и щом не взимат от дума ти си последният човек, който ще ги накара да спрат ...

Град
    In the middle of Nowhere
    Да бе тея хора животни ли са ... Съседа над нас и той реже някви дърва на терасата,търкаля някви работи по пода,чука с някъв чук,не му са смазани вратите,няма цетка на душа и се чува мн гадо като се къпе..Ама ако го нямаше,нямаше да има с кои да се скарам нали се сешташ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Кви са тези простотии,номера и нз си какво,убий ги,за да не пречат на никой...не са единствените,които си цепят зимата дървата в мазето,в на приятелките ми блоковете е пълно с такива хора,ако на вас ви се налагаше,едва ли щеше да е проблем

ами според тебе не е ли редно лятото отван пред блока да ги нацепят дървата и после да си ги преберат в мазата... а ? а и те толкоз 10 лева нямат на някои да им ги нацепи на 1 пат не да тормозят зимата целия блок...

значи аз им направих няколко простоти ама те не са хора казвам ви... единственият начин е да сляза и да го пребия и пак мене ще осъдят абе сложна работа е ...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И от колко време продължава това? Гадно е, ако всеки ден постоянно прави така. Вземи направи някой купон у вас, до сутринта силна музика всичко, тогава ще дойде да мрънка. Ама внимавай, че тогава целия блок може да се надигне.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

дай да правим трампа .. предпочитам твоите пред моите .. всички клюкарки от квартала са във моя вход .. а мъжете им като ходят на риба всяка събота и като забравят нещо и като надуят тия клаксони във 5 сутринта с надеждата жените им да ги чуят и да слезнат да им донесът забравеното .. направо ми се иска да ги замеря с блока .. така че кажи ми че твоите са зле
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си