.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

До всички пикли

От много време чета темите тук и искам да обърна внимание на пиклите започващи полов живот за следното:
    Нормално е след ,като сте решили да започнете полов живот или сте го започнали вече,да се обърнете към лекар,за да Ви разясни някои въпроси относно контрацептивите и да Ви въведе в най-общата полова култура. Нормално е да се пазите от бременност преди половия акт,а не после да се тъпчете с хапчета,които сте видели от някоя реклама по телевизора. Има много видове контрацептиви,но е нормално лекар да Ви ги изпише,а не приятелката,която е започнала да гълта в 4ти клас.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ти си права и въпреки това - излишно груба
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Град
    <3
    Разкарай се бе човеек.Нищо няма да промениш с темата. Всеки с акъла си. Ако го имат ще знаят,че трябва да се предпазват.

Гледай си в твойта паница по дяволите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Разкарай се бе човеек.Нищо няма да промениш с темата. Всеки с акъла си. Ако го имат ще знаят,че трябва да се предпазват.

Гледай си в твойта паница по дяволите.
    Ако трябва да те послуша то тогава отговорът на теми "Помощ не ми идва" трябва да е "Не си малка. Оправяй се".

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    всеки си прави каквото си иска, техен си е живота и така...
    а и тези пикли си имат родители, нали? те да вземат мерки за да не се стига до такова развитие...
    <N>

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си