- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Червени петна
Здравейте,от вчера тялото ме сърби адски много,само се чеша.Днес си погледнах тялото и е цялото ама цялото в розови петна,адсссски ме сърби,мазах се с кремове,,ии нищо.. Много съм уплашена( Заради какво според вас може да се дължи ,. ;(
Алергия може да е към перилните препарати .. Ходи на кожен лекар най-добре той ще ти каже какво да правиш.
може да е алергия от прах за пране, душ гел, храна
Просто аз
Здравейте, знам че темата е стара, но търсих точно нещо такова! Аз от вчера също ги имам тези петна по цялото тяло, краката, даже и по пръстите на краката и ръцете абе навсякъде общо взетоПри мен се оказа, че е шарка, а при теб? А ако е шарка за колко време се оправи?
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Хей, ако е шарка веднага тичай на доктор, защото сега има такава болест която е с шарка и е много опасна .. Даже сега в уч-ще ще ни ваксинират заради нея .. Даже и по новините я давахаа.. Успехх !Първоначално написано от pinki
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
ами понеделника ще отида, защото личната не работи събота и неделяПървоначално написано от pussucetka
а каква е тази болест не съм чула за нея?
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Шарка ... само като си помисля, че не съм я прекарала още и ме побиват тръпки ( а съм на 16). Да, и аз чух за тази нова болест.
В твоя случай или е алергия или шарка ... така че и в двата варианта трябва да отидеш на лекар.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
казва се морбили (тая "новата болест" ) четоха ни го в час на класа
гадна е ! До колкото разбрах когато госпожата ни го чете![]()
Какви са симптомите на морбили?
Типично морбили започва с висока температура, хрема, кашлица и зачервяване и дразнене на очите (конюнктивит).
които ги има трябва да се ваксинира (имунизира) обаче като гледам сега по телевизията с тия имунизации ...
Момче съм
моето е морбили![]()
Ще ви постна снимка от 2я ми ден: http://prikachi.com/images.php?files/1436360H.jpg мн е отвратителноцялото ми тяло е така... такива петна нямам САМО на ноктите, очите и по косата
даже и отдолу по ходилото имам и хем ме сърби хем ме боли като вървя мн е гадно