Здравейте!
Напоследък чета много теми от типа "бременна съм" и тем подобни. Това ме наведе на мисълта: Как биха реагирали родителите ви, ако разберат, че ще имате дете?
Ще се радвам, ако всеки добави възрастта си към коментара си.

Аз скоро правя 18. Лично моите родители биха ме подкрепили. Говорили сме за това и майка ми само ми мрънка за внуче, а аз не та не.
Ако решите да отгледате детето и съответно родителите ви ви позволят как бихте го отгледали...като самотна майка или ще се надявате бащата да е до вас?
Аз лично нямам нищо против да съм си самотна майка, но за щастие за сега си имам приятел, с който сме заедно от доста време и си се обичаме. Дано засега да не стават гафове и нека бебета да има след 4/5 години, а не сега, но ако нещо стане съм сигурна, че ще е до мен. Той е от хората, които понякога чак задушават с любовта си...буквално Като ме гушне и кокалите ми пукат, аз викам спри, а той...обичам те.
То и той ми мрънка за бебе, но ми е още малък като порасне малко и почне да се грижи сам за себе си и да се научи да поема отговорностти, чак тогава може и да му се вържа на бебешките истории.

Та как бихте постъпили вие и според вас как биха реагирали родителите ви?