Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Дам, мислех, че ще се опиташ да провокираш повече и да защитаваш правото на пържолата да бъде в стомаха ти.
...
Всъщност пържолата направо е задлъжена да бъде в стомаха ми
Мисля е известно, че ям доста месо. Преди съм ял и доста повече (над килограм на ден). Смятам, че е глупаво да вървя против природата си, която ме е направила всеяден хищник. Убеден съм, че в месото има вещества, които не можем да си набавим от храна с растителен произход. (Например някои заклети вегани си набавят витамин В12 чрез екскремент извлечен от собствените им изпражнения, което е твърде неестествено и доста гнусно).
Абсолютно съм привърженик на отглеждането на животни по традиционен начин понеже то има предимства не само за животните, но и за нас като консуматори на животинските продукти (което за мен е по-важно).
Убиването по безболезнен начин също носи само преимущества както за животното така и за консуматора.

Единственото, което подкрепям е евтаназията на бездомните кучета и котки, ако създават проблеми. Това, при условие, че за да се отглежда животно се въведат изисквания по образа на тези за осиновяване на дете. Тук още нямам конкретни предложения, но...