- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правата на животните
Всъщност пържолата направо е задлъжена да бъде в стомаха миПървоначално написано от Raybeez
![]()
Мисля е известно, че ям доста месо. Преди съм ял и доста повече (над килограм на ден). Смятам, че е глупаво да вървя против природата си, която ме е направила всеяден хищник. Убеден съм, че в месото има вещества, които не можем да си набавим от храна с растителен произход. (Например някои заклети вегани си набавят витамин В12 чрез екскремент извлечен от собствените им изпражнения, което е твърде неестествено и доста гнусно).
Абсолютно съм привърженик на отглеждането на животни по традиционен начин понеже то има предимства не само за животните, но и за нас като консуматори на животинските продукти (което за мен е по-важно).
Убиването по безболезнен начин също носи само преимущества както за животното така и за консуматора.
Единственото, което подкрепям е евтаназията на бездомните кучета и котки, ако създават проблеми. Това, при условие, че за да се отглежда животно се въведат изисквания по образа на тези за осиновяване на дете. Тук още нямам конкретни предложения, но...
Grumpy old madman